Gastblogger Bertine

Even voorstellen: gastblogger Bertine

(Door Bertine) Daar kwam het dan zomaar even voorbij op mijn tijdlijn: een oproepje van juf Maike voor nieuwe gastbloggers, werkzaam in de kinderopvang. Precies op het moment dat ik ging starten als juf bij een peuterspeelzaal. Als dat geen teken was…en dus trok ik de stoute schoenen aan en meldde mijzelf aan voor deze super leuke betrekking!

Blogger Bertine

Mijn naam is Bertine, ik ben 32 jaar, moeder van twee stoere knullen van 3 en 5 jaar en sinds twee weken trotse juf van een groepje geweldige peuters.

Naar de kinderopvang

Tot afgelopen zomer was ik werkzaam in het basisonderwijs, maar wegens omstandigheden besloot ik na heel lang wikken en wegen en een heleboel slapeloze nachten de overstap te maken naar de kinderopvang. Hier kon ik beter mijn grenzen aangeven en mijn tijd indelen en rustte er even wat minder verantwoordelijkheid op mijn schouders. Ik had mijn draai snel weer gevonden en kreeg uiteindelijk de prachtige kans om aan de slag te gaan met een eigen peuterspeelzaalgroep. Deze groep draait nog maar kort en ik heb de geweldig leuke taak gekregen om alles goed op poten te zetten. Een prachtige uitdaging die ik met veel plezier ben aangegaan en waar ik ongetwijfeld een heleboel over te vertellen ga hebben.

Bekijk ook de pagina met het bloggersteam

Eigen blog, lezen met kids

Naast mijn werk en de zorg voor mijn prachtige jongens heb ik de afgelopen twee jaar met heel veel plezier geblogd en recensies geschreven op mijn eigen weblog ‘Lezen met kids. Zo ontdekte ik hoe heerlijk ik schrijven vind en hoe fijn het is om anderen te inspireren. Met mijn blogs voor juf Maike hoop ik een groter en breder publiek te kunnen bereiken en zodoende nog meer mensen te kunnen inspireren om leuke, leerzame dingen te ondernemen met hun kind. Je krijgt een kijkje in mijn leven als mama en ik neem je regelmatig mee naar mijn peutergroep. Geen dag met jonge kinderen is hetzelfde dus er valt genoeg te beleven!

Andere dingen die ik geweldig vind om te doen zijn lezen, te voet of met de fiets de natuur in gaan en creatief bezig zijn met mijn kinderen. Ik zit dus eigenlijk gewoon nooit stil en kom iedere dag bergen tijd te kort! 

Ik hoop een waardevolle toevoeging te zijn voor het enthousiaste blogteam van juf Maike.nl en ga mijn best doen om jullie heel regelmatig te voorzien van fijn leesvoer. Tot snel!

Bertine