Even voorstellen: gastblogger Carla

In het gezin van Carla is het nooit saai met haar avontuurlijke puberzoon en net-kleuter-af-zoon. Ze gaat jullie in haar blogs meenemen in de dagelijkse dingen die ze meemaken in het gezin.

Bij het lezen van de oproep werd ik meteen enthousiast het is in ons gezin namelijk nooit saai en er gebeurt eigenlijk altijd wel iets. Dus ik dacht ik gun jullie een kijkje in ons gezin.

Mijn naam is Carla ik mag de manager zijn van ons avontuurlijk gezin. Het is een hele uitdaging om dagelijks het programma weer rond te breien. De jongens zijn voor mij echt nummer 1 en we probeer ze zo goed mogelijk te begeleiden. Mijn hobby’s zijn: lezen, creatief bezig zijn, wandelen en schrijven.

Ik ben getrouwd en samen hebben we twee jongens, een echt mannen gezin met heel veel avontuur en gezelligheid.

Joost is twaalf en gaat naar de middelbare school, een hele overgang hebben we inmiddels gemerkt. Ook wij gaan samen met hem terug naar onze middelbare schooltijd en merken dat er toch wel erg veel veranderd is in die tijd. In onze tijd hadden we de woordenboeken nog echt nodig tegenwoordig gaat dat vele malen sneller met de pc.

Onze jongste Joris zit in groep 3, hij heeft de overgang gemaakt van kleuter naar zoals hij het zelf zo mooi noemt een grote stoere jongen die nu echt gaat leren lezen en schrijven. Wij staan er versteld van hoe onze kleine kleuter in korte tijd veranderd in een waar letter monster, de krant is niet meer veilig want daar kun je heerlijk alle letters uitknippen die je tot nu toe hebt geleerd..

De jongens wilden niet met hun eigen namen in het blog dus ze hebben zelf een andere naar gekozen, nu aan mij de taak om deze namen te onthouden… ik voorzie een klein probleempje!

Naast de jongens maken ook nog 4 kippen, een konijn en onze hond Luna ook wel prinses genoemd deel uit van ons gezin.
De kippen leggen voor ons dagelijks verse eitjes waar we dan weer heerlijke baksels meemaken.
Ons Konijn Stamper is al heel wat jaartjes onderdeel van het gezin, iedere ochtend groet een ieder die het huis verlaat stamper en stamper zit er ook altijd klaar voor om begroet te worden.

Luna is een verhaal apart, onze prinses is er altijd voor iedereen of je nou vrolijk bent of verdrietig onze prinses is altijd in de buurt. Luna is een zwarte labrador met een hartje van goud, we hebben haar vorig jaar als pup gekregen. We hadden het niet beter kunnen treffen, zij is echt een geweldige aanvulling op onze gezin.

Ik ga jullie in mijn blogs meenemen met de dagelijkse dingen die we meemaken in ons gezin. M’n eerste blog heb ik inmiddels geschreven met als onderwerp Sinterklaas in Oktober.