Even voorstellen: gastblogger Danielle

Na weer een oproepje voor gastbloggers kreeg ik veel leuke reacties! Het team is dus uitgebreid en vandaag stelt Danielle, freelance schrijfster en blogger zich voor. 

Hey hoi,

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben freelance schrijfster, blogger en webredacteur van mijn online magazine Puur van Geluk. Ik ben ruim 10 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en trotse moeder van twee eigenwijze maar super lieve meiden Robine (2009) en Elise (2012). We genieten ons suf met alle mooie dingen om ons heen. Van een heerlijke boswandeling tot het bezoeken van gezellige hotspots. We gaan er graag op uit met de meiden, mooie herinneringen maken! Opvoeden en alles wat daar bij komt is best wel een uitdaging, soms super leuk soms allemachtig zwaar. We wandelen van fase naar fase maar doen dit met veel liefde! Mijn motto; Pluk de dag, laat je inspireren en durf te leren! X Daan