Even voorstellen: Gastblogger Malou

 

Hallo lezers van JufMaike.nl! Ik kwam laatst de oproep van Maike tegen waarin ze vertelde dat ze op zoek was naar gastbloggers en dat leek me ontzettend leuk. Ik ben Malou, 26 jaar en ik blog dagelijks op MadebyMalou.nl. Mijn dochter Nomi is op 10 november 2014 geboren en op dit moment ben ik zwanger van ons tweede kindje, een jongetje. We verwachten hem in juli dit jaar.

Ik ben op 9 mei 2014 getrouwd met Bart en we wonen samen in Goor, een stadje in Twente. Ik ben nu bijna een jaar thuisblijfmoeder. Ik heb mijn diploma Directiesecretaresse in 2013 gehaald en daarna heb ik een tijdje als secretaresse gewerkt. Toch besloot ik dat ik liever thuis ben bij Nomi en daarom ben ik sinds vorige zomer thuisblijfmoeder. Daardoor heb ik dus veel tijd om te bloggen.

Op mijn eigen blog schrijf ik vooral persoonlijke dingen en hier wil ik me wat meer gaan richten op dingen als knutselen, leuke uitjes, spelletjes om met een dreumes te doen, et cetera. Ik denk dat dat soort blogjes goed passen op JufMaike.nl en ik hoop dat jullie het leuk vinden om daarover te lezen. Als er andere dingen zijn die jullie graag willen lezen, dan mag je dat natuurlijk laten weten in de comments.