Even voorstellen: gastblogger Manon

Manon is moeder van een dochter van zes en een zoon van vier. En ze is leerkracht van groep 7 op een vernieuwende school. Ze is heel creatief en zal daarover schrijven in haar blogs. 

Manon

Hoi allemaal! Ik ben Manon, een happy mama van twee geweldige (ondeugende) kindjes, namelijk onze dochter Lenn van 6 en onze zoon Rens van 4. Alweer ruim zeven jaar getrouwd met Erwin en samen wonen we in het gezellige Brabantse Deurne.

Werk

Ik werk drie dagen op een basisschool bij ons in het dorp met geweldige collega’s in een heerlijke groep 7. Een school die best wel vooruit wil op vernieuwend vlak en daar ben ik erg blij mee, want dat is wat mij zo enthousiast maakt in het onderwijs.

Creatief

Daarnaast ben ik ook vaak creatief bezig, ik maak namelijk haarknipjes voor kinderen. Helaas gestopt met de webwinkel omdat er te weinig uren zitten in een week ;( en er dan zo weinig tijd over bleef voor ons gezinnetje. Dus dat nu op een wat lager pitje.

Bloggen

Nog nooit een blog geschreven, dus dat vind ik wel spannend, maar ook super leuk. Ik duik er in ieder geval vol enthousiasme in en voel me vereerd en dankbaar dat ik mag aansluiten bij dit team van Juf Maike!