Even voorstellen: Gastblogger Marion

Hallo allemaal, ook ik zal me even voorstellen als nieuwe gastblogger. Ik ben Marion, 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters. Bregje is 7 jaar en zit in groep 3, Femke is 5 jaar en zit in groep 2.Op mijn eigen blog, kinderboekenzijnleuk.blogspot.nl, schrijf ik alleen over kinderboeken, dat hoop ik hier ook te gaan doen. Daarnaast lijkt me leuk af en toe te schrijven over spellen of leuke uitjes.

Op de school van mijn dochters ben ik één van de bibliotheekouders. Dit jaar zijn we voor het eerst ook de klassen in gegaan om nieuwe boeken te presenteren. Een leuke ervaring. Daarnaast ben ik twee keer in de week overblijfouder in groep 4 en groep 1/2.

Ik vind het heerlijk om te lezen en lekker de natuur in te gaan. Op een mooie zondag lekker het bos in met het hele gezin is iets wat ik erg graag doe.

Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust.

Groeten Marion