Familiemusical Peppa Pig - De grote plons

Familiemusical Peppa Pig – De grote plons

Ik dacht altijd dat alleen nijntje een musical had voor de jongere kinderen. Maar er blijkt een hele markt te zijn! We mochten naar Familiemusical Peppa Pig – De grote plons. 

Onze peuter keek regelmatig naar Peppa Pig op Netflix en had dus wel zin om naar een voorstelling ervan te gaan.

‘Is dat net zo als Woezel en Pip?’ ‘Ja!’ Daar heeft hij het nog regelmatig over, heeft indruk gemaakt.

Familiemusical Peppa Pig – De grote plons

Familiemusical Peppa Pig - De grote plons

In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

Familiemusical Peppa Pig - De grote plons

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One’s.

Het verhaal

Natuurlijk moet er flink in de plassen gesprongen worden. Peppa organiseert dan ook een plas-spring-wedstrijd. Zou Pappa Pig zijn titel kunnen verdedigen?

Familiemusical Peppa Pig - De grote plons

De verteller mag ook even de rol overnemen van de schooljuf. Maar het dak lekt, dus daar wordt een festival voor georganiseerd. Gelukkig wordt er genoeg geld opgehaald.

Wat vonden wij?

Je merkte dat onze peuter als eens naar Woezel en Pip was. Hij had er duidelijk zin in, klom meteen op de stoel en keek reikhalzend uit naar de komst van Peppa. Tijdens de voorstelling bewoog hij mee op de muziek en reageerde hij op de vragen van de verteller. Hij genoot ervan en daar genoten wij weer van :).

Familiemusical Peppa Pig - De grote plons

De scens wisselen zich vlot af, waardoor de kleintjes goed betrokken blijven bij het verhaal. Er zitten leuke figuren in, zoals meneer Aardappel en Stoere timmerman. En eerlijk is eerlijk, ik gniffelde ook aardig toen Papa Big op kwam met zijn overweldigende postuur en bijpassend strak in-de-plas-spring-pak.

Kijk op de speellijst voor tickets en de prijs.