Farm Brothers koekjes

Review: Farm Brothers koekjes

(Door Danielle) Wij waren de gelukkigen die de koekjes van Farm Brothers mochten testen. Met vier koekjesmonsters (incl. papa en mama) in huis zit dat wel goed. We hebben uitvoerig geproefd, getest en vooral genoten! Want zoals je begrijpt, de koek is op! 

Farm Brothers voedzame koekjes 

Farm Brothers koekjes

De verpakking maakte me al blij. Een knisperend zakje met prachtige kleuren sieren de lekkere koekjes. Het zijn voedzame koekjes, gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Verantwoord geproduceerd en oh zo fijn van smaak. Er zijn drie soorten verkrijgbaar:

  1. Chocolade en Zeezout – Knapperige koekjes met pure chocolade en zeezout. De zoutvlokken zitten niet in het basisdeeg, maar worden er op het laatste moment door gekneed. De vlokken blijven dan lekker grof, en dat maakt elke hap tot een knisperende verrassing.
  2. Gember en citroen – De gember komt van jonge wortels, die nog weinig vezels bevatten. Dat maakt ze goed geschikt om te konfijten, en zorgt voor een chewy textuur die deze gember en citroen cookies onweerstaanbaar lekker maken. Ze kauwen zo lekker weg!
  3. Hazelnoot en kaneel – Klassiek stevig noten-koekje, met zoete krokante hazelnoten en kaneel. Mmm… bijzonder fijn van smaak!

Farm Brothers what’s in?

De basis van de nieuwe koekjes van Farm Brothers bestaat uit spelt, haver en rogge, een beetje boter en oerzoet. Een verrassend lekkere bite met verfijnde smaken. Voedzame koekjes geschikt voor de hele familie. De nieuwe koekjes bestaan voor een groot deel uit volkorenmeel. Om de zoete smaak aan de koekjes te krijgen kiest Farm Brothers voor oerzoet. Dat is gedroogd suikerriet sap en rijststroop. Oerzoet is ongeraffineerd en natuurlijk. De ingrediënten in de koekjes van Farm Brothers zijn 100% biologisch en bevatten dus geen onnatuurlijke geur-, kleur en smaakstoffen. Dat is dus verantwoord genieten!

Onze smaakbeleving

Wij hebben genoten van de koekjes van Farm Brothers! De kinderen hadden beide zo hun favoriete smaak. Persoonlijk vond ik de Gember en Citroen variant bijzonder lekker. Ik heb nog even mijn man en twee buurmannen laten testen en proeven die net uit de sportschool kwamen en even een bakje koffie kwamen drinken. Zelfs de mannen waren blij verrast en vroegen gelijk waar je de koekjes kan kopen. Uiteraard hebben ze alle 3 de soorten geproefd en ook zij waren positief verrast. De koek is op maar wordt zeker weer aangevuld! Voor ons, de kinderen en de sportende mannen!

Waar koop je Farm Brothers koekjes?

Farm Brothers koekjes koop je o.a. bij Albert Heijn, de Bijenkorf en Natuurwinkels. Een zakje van 150 gram kost 2,99 euro.