Fien & Teun kookboek WIN

Fien & Teun kookboek WIN

Fien & Teun maken met hun papa en mama typisch Nederlandse gerechten in het Fien & Teun kookboek, zoals boerenkool en pannenkoeken. De recepten staan erin met een visueel stappenplan en leuke verhaaltjes. Je kunt het winnen!

Fien & Teun kookboek WIN

Fien en Teun duiken de keuken in om samen met papa en mama typisch Nederlandse gerechten te maken. Van boerenkool met worst, vegetarische hutspot tot frietjes met appelmoes. En natuurlijk pannenkoeken, pindakaas, kruidnoten en nog veel meer. In dit superleuke kookboekvoor kinderen vind je naast gezellige voorleesverhalen de leukste en lekkerste oer-Hollandse recepten om samen met kinderen te maken – én op te eten natuurlijk!

Bekijk het boek hier

Fien & Teun kookboek WIN

Verhaaltjes

Bij elk gerecht vind je een leuk verhaaltje dat je kunt voorlezen voordat je samen gaat koken, zoals het pannenkoekenmonster. Op de website van Fien en Teun, kijk hier, vind je ook liedjes, zoals het pannenkoekenlied. Bananenbrood is mijn favoriete recept en de kinderen vinden dit ook heerlijk!

Fien & Teun kookboek WIN

Ik denk dat het boek ook zeker leuk om scholen kan zijn als je een keer kookles geeft. Bijvoorbeeld als je kruidnoten gaat bakken. Maar het boek is vooral bedoeld voor thuis, om kinderen te laten helpen bij typisch Nederlandse gerechten. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit boerenkool met ze samen gemaakt, dat ben ik nu zeker eens van plan in de winter. En dan lezen we het verhaal ook voor natuurlijk.

Ik vind de meeste recepten nog best moeilijk voor onze peuter die vooral Fien & Teun leuk vindt. Onze oudste  vind Fien & Teun nog een beetje leuk, dus ik denk dat ik snel de recepten met hem moet maken voordat hij het teveel voor kleine kinderen vindt…

Als je het boek tof vindt, is het ook leuk om naar de avonturenboerderij te gaan. Wij komen er meerdere keren per jaar, zo leuk vinden onze kinderen het.

Win

Je maakt kans op een exemplaar van het boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter. Die moet ik handmatig goedkeuren, dus staat het er niet altijd meteen op. Dinsdag 1 september mail ik de winnaar.

Bekijk het boek hier