Foute kersttruiendag 2017

Foute kersttruiendag 2017

Zo af en toe geef ik graag wat aandacht aan een goed doel. Zeker als het goede doel kinderen steunt. Vandaag doe ik dat op een ludieke manier met de Foute kersttruiendag 2017. Doe je ook mee? 

December is de maand van het geven. Zo vraag ik altijd een plaatje aan bij Serious Request van 3FM en doneer dan. Soms koop ik ook een shirt van ze en ik heb wel eens in het callcentrum gezeten, ontzettend leuk om te doen. Ook geef ik elke maand een bedrag aan War Child, omdat kinderen, zeker die in oorlogsgebieden, me aan het hart liggen.

Foute kersttruiendag 2017

Foute kersttruiendag 2017

Save the Children organiseert dit jaar voor de tweede keer een hartverwarmende en leuke actie, de Foute Kersttruiendag. Doel van deze dag, die valt op 15 december, is om zoveel mogelijk mensen in kersttruien te krijgen om aandacht te vragen én geld bij elkaar te brengen voor kinderen die in de kou staan. Iedereen die meedoet en ook een bedrag doneert, maakt de wereld ‘better with a sweater’.

Trui gekregen

Omdat ik nu 39 weken zwanger ben, kreeg ik een XL trui van Save the Children. Nu weet ik natuurlijk niet of ik nog zwanger zal zijn met de kerst, maar ik vind de trui fantastisch. Hij zit heerlijk warm, dus misschien ga ik er wel in wonen deze laatste zwangerschapsloodjes ;). De trui kreeg ik, verder is dit #nospon.

Geld doneren

Natuurlijk is het doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Ik heb daarvoor een online collectebus aangemaakt waar je geld in kunt storten. Help je me mee?

Save the children

Save the Children biedt kinderen wereldwijd een betere toekomst. Door samen op te komen voor kinderen in de hele wereld doen ze meer dan alleen noodhulp geven of een school neerzetten. Om echt iets te veranderen, geven ze voorlichting en betrekken ze ouders, overheden, beslissers in de gemeenschap en natuurlijk de kinderen zelf in onze projecten. Zodat alle kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen en later zelf ook kunnen bijdragen aan een betere toekomst.

Selfie met trui maken

Heb je geen foute kersttrui, maar wil je er wel mee op de foto? Op de site van Save the children staat een download waarmee je toch een selfie in kersttrui kan maken.

BewarenBewaren