Fun Valley Maastricht

In Eijsden, aan de rand van Maastricht ligt een prachtig meer met speelparadijs voor kinderen en volwassen, Fun Valley. Wij gingen er een dagje naar toe. 

Fun Valley

‘A one day holiday’ is de slogan van Fun Valley. Het ligt aan een prachtig meer dichtbij Maastricht en heeft heel veel activiteiten voor jong en oud.

Activiteiten

Het zomerentree is €8,00 per persoon. Je kunt daar veel activiteiten voor doen.

Ballorig

Ballorig Maastricht

Als je Fun Valley binnenkomt kun je kiezen voor het gedeelte voor kinderen of het gedeelte voor volwassen. Bij het kindergedeelte kom je binnen in Ballorig. Het overdekte speelparadijs is het hele jaar over en heeft een speciaal wintertarief van €4,- p.p.

Kids Valley

Het klim paradijs is groot, kinderen hebben keuze uit veel verschillende activiteiten. Onze peuter heeft zich goed uitgeleefd op alle klimtoestellen. En er is een bungee trampoline waarmee je zeker 6 meter kunt springen.

Dagstrand

We zijn vooral op het dagstrand geweest. Het was lekker weer, dus we konden fijn op de strandstoelen liggen, het water in en genieten van het uitzicht op het meer.
Er is een leuke waterspeeltuin waar onze peuter zich goed heeft vermaakt met de emmertjes. Het viel ons wel op dat er veel poep van dieren (waarschijnlijk eenden) op het strand ligt. Je moest wel uitkijken met lopen.
Je kunt gratis gebruiken van de bbq’s op het strand.

Waterfietsen

De waterfietsen zitten bij de prijs in. Je kunt een mooi rondje over het meer maken. Er zijn ook kajaks, Canadese kano’s, standup paddles en surfplanken, maar die hebben we niet gezien.

Klimpark

Climbing park

Voor €9,- (naast de reguliere entreeprijs) kun je twee uur klimmen op het klimpark. Leuk voor een feestje!

Volwassenen

Voor volwassenen zijn er ook leuke activiteiten op het park. Zo kun je apart paintball, lasertag, escape room en footgolf boeken.

Eten en drinken

We zagen op het park vooral snackbar achtige eetgelegenheden, zoals je bijvoorbeeld van Ballorig gewend bent. Hier hebben we dus geen gebruik van gemaakt. Er is Eijssalon waar je lekker schepijs kunt kopen.

Cuba beach bar

Cuba beach bar

Op het deel voor volwassenen staat de Cuba beach bar waar je cocktails kunt bestellen.

Arrangementen

Voor een feestje kun je ook leuke arrangementen boeken.

Je kunt heel veel activiteiten doen, dus een one day holiday dekt aardig de lading. Nu nog wat gezonder eten en drinken en een schoner strand en de slogan klopt helemaal.