George gaat los WIN

George gaat los WIN

George gaat los is weer een humoristisch deel van die goede, gezellige hond George. In dit deel is het zomer en wil de familie Appeltje op vakantie. Maar hoe? Gelukkig weet George wel hoe hij zijn familie in de benen moet krijgen. Je kunt het winnen.

George gaat los

Het is volop zomer en natuurlijk is het weer eens crisis bij de familie Appeltje. Want waar zullen ze dit jaar naartoe gaan op vakantie? Bettie denkt dat de camping het meest geschikt is, en ma Appeltje weet dan precies waar ze moeten zijn. Maar pa Appeltje is bang dat er verschrikkelijke gevaren loeren, daar in de wilde natuur, terwijl Ollie alleen maar geïnteresseerd is of er wel discotheken zijn. Aaf wil het liefst thuisblijft om boeken van Duitse filosofen te lezen.
George wil maar één ding: mee! Lukt het goeie ouwe George om de familie Appeltje op één lijn te krijgen en ze een heerlijk actieve vakantie te bezorgen? Spoiler: ik denk van wel ;).

Bekijk het boek hier.

George gaat los

Wat vind ik?

Wat een ontzettend grappig boek! Ik had het eerste deel nog niet gelezen, maar wel veel over gehoord. Dit tweede boek is ook zeker als losstaand boek te lezen. De illustraties van Georgien Overwater maken het boek helemaal af. Vol humor, dus ook erg leuk om voor te lezen of zelf te lezen als volwassene. Er staat bij dat het vanaf tien jaar is, wellicht vanwege de humor. Het leest wel lekker vlot, dus kinderen van 8 en 9 jaar kunnen het ook zeker leuk vinden.

Bekijk het boek hier.

Win

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Na mijn vakantie mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in dit blog.