Gratis naar Ouwehands Dierenpark met Danerolles

Gratis naar de panda’s met Danerolles

Het kan je niet ontgaan zijn, dit jaar zijn er twee reuzenpanda’s verhuisd naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen! Met Danerolles krijg je nu bij de aankoop van 3 Danerolles-actieblikjes een gratis kaartje voor je kind om de panda’s te bezoeken. 

Gratis kinderkaartje

Gratis naar Ouwehands Dierenpark met Danerolles

Van 17 juli t/m 31 augustus krijg je een gratis kinderkaartje voor Ouwehands Dierenpark bij aankoop van 3 Danerolles-actieblikjes. Op de site www.danerolles.com/panda upload je de drie actiecodes voor een gratis kinderkaartje. Normaal gesproken kost zo’n kaartje €22,50.
LET OP: Het kinderkaartje is geldig van 1 september t/m 31 december 2017 voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.
In de ticketshop van Ouwehand kan je de datum kiezen wanneer je graag de panda’s wilt bezoeken.

Danerolles
Let goed op de speciale actiesticker

Danerolles

Danerolles

Als kind al at ik graag Danerolles bij het ontbijt. Hoe leuk was het om als kleintje zelf mijn eigen croissantje te mogen rollen om vervolgens heerlijk op te kunnen smullen?! Ik vond ze ook veel lekkerder dan de croissantjes van de bakker. We aten ze bij speciale gelegenheden, zoals een verjaardag en bij moederdag.

Heerlijk vakantie-ontbijtje

We smulden van de Danerolles door er meteen voor de vakantie maar een goed ontbijtfeestje van te maken. Ik zet de trend van vroeger door ;). De ene helft belegden we met kaas en ham en de andere helft met gesneden pure chocoladeblokjes voordat ze de oven in gingen. Het was echt super makkelijk en toch zelfgemaakt, het beste natuurlijk.

Danerolles

En lekker dat ze waren! Vooral met ham/kaas vind ik een heerlijk recept ;).

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark bevindt zich in Rhenen. Dit is vlakbij waar ik woon en ook waar ik als kind opgegroeid ben, dus was ik er regelmatig te vinden. Ik was altijd al dol op het berenbos. Een speciale leefplek voor beren waar de leefomgeving van de beer zoveel mogelijk nagebootst wordt. De beren in het bos komen veelal uit het circus of leefden als artiest op straat waar ze niet goed behandeld werden. In het berenbos hebben ze een fijne plek voor een goed leven.

Reuzenpanda’s

En nu zijn er natuurlijk de reuzenpanda’s, heel speciaal! Xing Ya en Wu Wen zijn sinds eind mei in Nederland en nu ook te bewonderen in de dierentuin. Ik heb ze nog nooit ‘live’ gezien, ik kan niet wachten om ze ontmoeten! Ook ons zoontje roept enthousiast als hij een panda op tv ziet, dus hij vindt het vast ook geweldig om ze echt te zien.

Reuzenpanda

Afbeelding: Shutterstock

Natuurlijk zijn er ook andere dieren te zien, zoals de leeuw, apen, flamingo’s, giraffen, olifanten, pinguïns, en stokstaartjes.

Shows

Ouwehands Dierenpark staat ook bekend om de vele shows. Zoals die van de zeeleeuwen, waar je ook van alles leert over deze bijzondere dieren. In de theatertent zijn ook verschillende voorstellingen te bezoeken. En met de drachtige olifant is het leuk om aan de babyshower deel te nemen. Het gehele dagprogramma staat op de site van Ouwehands Dierenpark, zodat je het bezoek goed voor kunt bereiden.

Spelen

Ook is er genoeg speelruimte in de dierentuin. In RavotAapia kun je naar hartelust binnen klimmen en klauteren.  Er is een speciaal deel voor jonge kinderen, de oudere kinderen hebben ook genoeg ruimte om lekker te ravotten. Er is overal water, dus mijn broertje is weleens met natte broek thuis gekomen ;). Ook kun je met een treintje door het park en RavotAapia reizen. Vooral leuk voor de wat kleinere kinderen!
Ik ben ook wel eens met schoolreisje met mijn klas naar Ouwehand geweest. De kinderen vonden het geweldig! Ze keken er hun ogen uit, maar waren vooral niet weg te slepen uit RavotAapia.

Dit is een #jufmaikeadd

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren