Grote Panda & Kleine Draak! WIN

Grote Panda & Kleine Draak WIN

Grote Panda & Kleine Draak reizen samen door de seizoenen. Ze zijn dikke vrienden en hebben veel lol samen. Het boek gaat eigenlijk over mindfulness: de twee vrienden  onderzoeken de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. Je kunt een exemplaar van dit prachtige geïllustreerde boek winnen.

Grote Panda & Kleine Draak

Twee lieve vrienden, Grote Panda en Kleine Draak, reizen samen door de seizoenen van het jaar. Ze verdwalen regelmatig, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel mooie bezienswaardigheden die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd.

Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen hebben met onzekerheid en hoe ze de kracht kunnen vinden om samen de obstakels van het leven te overwinnen.

Bekijk het boek hier.

Over de schrijver

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van GrotePanda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit. Die ideeën hielpen hem in moeilijke tijden en dat stukje wil hij graag meegeven aan anderen.

Wat vind ik?

Grote Panda & Kleine Draak

Zoals je wellicht weet, mediteer ik elke (doordeweekse) dag en doe ik een opleiding tot mindfulness coach. Ik kan me dus erg vinden in de teksten van het boek. De illustraties en teksten zijn stuk voor stuk prachtig, ik zou ze allemaal wel aan de muur willen hangen. Op de foto zie je zwart-wit tekeningen, maar door het boek heen zijn er ook wat in kleur, of met een prachtige achtergrond van een zonsondergang bijvoorbeeld.

Het boek gaat duidelijk over rust vinden, moeilijkheden accepteren en zijn met wat er is. Helemaal waar mindfulness om draait, dus ik zal ook zeker dit boek inzetten bij sessies Energiek voor de klas.

Bekijk het boek hier.

Win

Panda

Je maakt kans op één van de twee pakketten met een mooi tasje van Grote Panda & Kleine Draak en natuurlijk het boek. Laat hieronder (op de site) weten als je het wilt winnen. 22 februari mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.