Het Grote Lentefestijn in de Julianatoren

Het Grote Lentefestijn in de Julianatoren

De Julianatoren is weer open, een ideale plek voor een schoolreisje. Ik ben er dan ook al regelmatig met een klas geweest. Wij werden als gezin uitgenodigd om Het Grote Lentefestijn te bezoeken vol nieuwe shows.

Het Grote Lentefestijn 

De Julianatoren is in de periode van 2 april t/m 30 juni 2023 omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Het park staat in vol lente-ornaat. Geniet van de levendige kleuren, vreugde en mooie bloemen, zowel echte als nepbloemen waarmee het park volop is versierd. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia hebben hun beste voorjaarskostuum aangetrokken en staan te popelen van ongeduld om iedereen weer te verwelkomen. O.a. met hun leuke shows over lentekriebels.

Voorbereiden

Als voorbereiding op ons bezoek aan de Julianatoren, keken we de nieuwe lentefilmpjes, erg leuk! Onze dochter wilde meteen weten of het wel gelukt was met de bloemen en of er geen kerstbomen zouden staan in het park. We gaan elk jaar, dus de attracties zelf kennen we wel goed.

Attracties

Ik heb al vaker over de attracties geschreven, zoals de Texas Twister, dus geef ik nu alleen even een sfeerimpressie ;). ‘s Morgens was het heel koud, maar ‘s middags was het heerlijk met het zonnetje! Bij het eten kregen we overigens bloemzaadjes, vond ik zo leuk! We zaaien hier graag wilde bloemen in de tuin, dus kunnen we dat ook met deze zaadjes doen.

Feest mee bij de nieuwe Lenteshows

De zon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemetjes beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor te gekke nieuwe lenteshows. Het programma staat er dan ook bomvol mee.

Bij de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’ vliegen de lentevlinders in het rond. Meneer Kaasgaaf voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd …. Hij weet niet wat er met hem aan de hand is. Gelukkig zijn Jul & Julia er om hem te helpen. Zij weten al snel waar Meneer kaasgaaf last van heeft: lentekriebels! Wij hebben alleen deze show kunnen bekijken. Er was zoveel te doen in het park! Wel zagen we Julia voorbij flitsen na de theatershow, want ze zou alweer optreden in haar eigen showtje! De theatershow duurde ongeveer 20 minuten en was een feestje, leuke liedjes! Ik vind het slim dat ze bankjes vooraan hebben gezet speciaal voor de kinderen, zodat ze niet tegen ouders aankijken. En het gaat ook altijd goed!

Pik de lente vibes op bij Julia’s Bloemenfeest. Julia neemt de kinderen mee op een interactieve en vrolijke reis waarbij ze vrolijk meezingen en dansen met Julia’s Bloemenlied.

Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ zingen en dansen de kinderen mee met de bijen. De show is een blij en educatief avontuur waarbij kinderen leren over het belang van bijen in onze natuur. Heel goed natuurlijk, daar zijn die zaadjes dan ook voor!

Zeg ‘cheese’ na de shows want de Julianatoren-karakters staan dan voor je klaar voor een liefdevolle knuffel en een prachtig fotomoment. Dat vond onze dochter natuurlijk helemaal geweldig!

Vier de lente tijdens Het Grote Lentefestijn in Kinderpretpark Julianatoren, bekijk hier meer info. Ook leuk om de shows met een schoolreisje te bezoeken dus!