De Gruffalo zomer natuurspeurboek

Het Gruffalo natuurspeurboek

Door Brenda. Wie kent de Gruffalo nou niet? Fantasierijk, spannend, mooie prenten…. De Gruffalo is intussen een begrip binnen de prentenboeken! Het Gruffalo natuurspeurboek is een mooie aanvulling voor je Gruffalo verzameling. 

Het boekje dat ik mocht recenseren is een aangename aanvulling voor elke Gruffalo liefhebber. En vooral voor kinderen die graag op pad gaan. Met dit leuke invulboek kom je ontzettend veel te weten. Zo neemt het boek je mee op pad om vogels te spotten en te herkennen. Of om pootafdrukken op te sporen.

De Gruffalo winter

Ieder kind dat graag in de natuur is zal met veel enthousiame dit boekje invullen. Er zijn bladzijdes met spelletjes, plekken om tekeningen te maken en knutselideeën. Middenin het boekje vind je ook nog een stickervel, waarvan je de stickers in het boekje dient te gebruiken.

De Gruffalo winter

Heb jij een avontuurlijk kind dat graag buiten is? Een kind dat één is met de natuur, of dat zou willen zijn? Neem hem/haar dan eens mee op pad en vergroot de kennis op een bijzonder leuke en speelse wijze!

Enthousiast geraakt? Wees gerust, er is voor elk seizoen een prachtig exemplaar te koop!