Het Mysterie van Winterhuishotel - Win

Het Mysterie van Winterhuishotel – Win

Door Suzanne. Het mysterie van Winterhuishotel is alweer het derde deel in de Winterhuishotel-serie. Een spannend nieuw deel over mijn favoriete hotel. En jij kunt het winnen!  

Het Mysterie van Winterhuishotel

In het eerste en tweede deel van Winterhuishotel hebben we al kennis gemaakt met Elisabeth. Dit derde en laatste deel van de serie heeft een duister randje en speelt zich af rondom Pasen. Inmiddels woont Elisabeth permanent in het hotel bij haar grootvader.
Elisabeth en de gasten van het hotel worden opgeschrikt door gerommel van diep onder het hotel. Iemand lijkt opnieuw Gracella tot leven te willen wekken…
Samen met haar vriend Freddy, die dit keer samen met zijn ouders in het hotel verblijft, gaat ze op onderzoek uit om het mysterie te ontrafelen.

Bekijk het boek hier.

Het mysterie van Winterhuishotel

Wat vind ik?

Na de eerste twee delen kon ik niet wachten om dit derde deel te lezen. Het omslag van het boek alleen is al weer een feestje. De losse omslag toont een kamer in het hotel  waar je door de ramen naar buiten kijkt. Je wordt direct nieuwsgierig naar wat daar buiten gebeurt. Dat kun je zien op de harde omslag van het boek.

Ik kan ontzettend genieten van de schrijfstijl en de woordspelingen. Ook dit boek zit namelijk vol met taalkundige raadsels en grapjes. Wederom een knappe prestatie van Imme Dros, die het boek van Ben Guterson vertaald heeft.
Ook nu zorgen de typerende, zwart-witte tekeningen van Chloe Bristol ervoor dat je helemaal wordt meegenomen in de sfeer van het hotel.

Elisabeth en Freddy voelen inmiddels als goede vrienden en ik vind het jammer dat ik na dit laatste deel afscheid van ze moet nemen. Al begrijp ik ook dat het goed is dat de verhaallijn hier nu echt eindigt. Het blijft niet boeien om steeds dezelfde strijd te moeten voeren. Drie delen is precies goed.

Ik vind dit laatste deel van Winterhuishotel dus zeker de moeite waard om te lezen.

Bekijk het boek hier.

Win

Je maakt kans op een exemplaar van het boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen.

Er staat een affiliatie link in het blog.