Het spookt op nummer 113, win!

Het spookt op nummer 113, win!

Kinderen aan het lezen krijgen? Dat lukt wel met Het spookt op nummer 113. Het is een boek en een strip ineen over grappige spoken en je kunt het winnen!

“Juf, mag ik ook een strip pakken?” “Ja hoor, als je maar leest” is altijd mijn antwoord. Het maakt me niet uit wat de kinderen uit mijn klas lezen, als ze maar lezen, zo belangrijk voor het leesplezier!

Het spookt op nummer 113, win!

Met Het spookt op nummer 113 hebben ze een boek en een strip ineen. Bekijk het boek hier.

Wanneer Elliot met zijn ouders verhuist naar de Jammerstraat 113, beseffen ze niet dat het eigenlijk een spookhuis is, waar iedereen in het dorp met een grote boog omheen loopt. Vooral voor Elliot vervelend, omdat zijn altijd drukbezette ouders hem vaak alleen in het huis achterlaten.

Maar dan blijken er spoken te zijn, geestige inwoners van huis nummer 113. Als Elliots nieuwe oppas zich komt voorstellen, is niet alles meer zoals het lijkt. Ze besteedt geen aandacht aan hem, maar is duidelijk naar iets anders op zoek. Spoken, misschien…?

Het spookt op nummer 113

Wat vind ik?

Het boek is geschikt vanaf acht jaar en daar ben ik het zeker mee eens! Het is echt een boek voor kinderen die niet van lezen houden. Het leest als een strip, volledig in blauw in plaats van in kleur. Je vliegt er doorheen, het is grappig en spannend tegelijk. Je kunt je als kind goed inleven in Elliot. Ook grappig is de verteller die door de personen in het boek tegengesproken wordt.

Bekijk het boek hier.

Win

Je maakt kans op een exemplaar van het boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 10 november mail ik de winnaar.