Hoera, een mini babyshower!

Hoera, een mini babyshower!

Twee bloggende juffen die zwanger zijn en dan ook nog maar een weekje schelen in de zwangerschap, daar moest ik natuurlijk iets mee. Ik organiseerde een mini babyshower voor mezelf en (juf) Inger. 

We zien elkaar wel een paar keer per jaar en spreken dan het liefste bij Brownies and Downies af in Culmeborg. Die plaats ligt ongeveer tussen onze woonplaatsen in. De lunchroom is altijd heel gezellig en het eten is er goed. We spreken hier ook afgelopen zaterdag af om nog even elkaars zwangere buik te bewonderen. Inger is ruim 32 weken zwanger en ik ruim 33 weken.

Lees ook: AFTELLEN TOT HET VERLOF

Hoera, een mini babyshower!

Wat Inger alleen niet wist, is dat ik in het geheim allerlei cadeautjes regelde voor deze dag. Ik schreef PR bureaus aan en ontving voor ons allebei cadeaus voor beide baby’s. Ik stuurde haar een berichtje met dat ik wel wat hulp bij de auto kon gebruiken. Inger dacht, bleek achteraf, aan posters van de boeken van Jozua, mijn man, maar het bleken cadeautjes te zijn! Die kon ik niet in mijn eentje tillen naar het lunchcafe.

Hoera, een mini babyshower!

Ik belde van tevoren naar Brownies and Downies en nam wat versiering mee dat ik daar mocht ophangen. Ze reserveerden er zelfs een speciaal plekje voor, zo vriendelijk! Onze plek was goed ingebouwd met cadeaus voor ons allebei. Leuk om tegelijkertijd pakjes uit te pakken, terwijl we genoten van de heerlijke high tea. Ik wist natuurlijk wat erin zat, maar vond het toch nog heel leuk om al die cadeautjes uit te pakken.

Win ook de Bla bla Blocks

De buit

Hoera, een mini babyshower!

Ik heb ontzettend veel gekregen van persbureaus en directe contacten die ik heb, zo ontzettend leuk!

Posters

Van The Cool Club ontving ik twee mooie posters om op te hangen in de babykamer. Voor Inger koos ik voor de giraffe en voor mezelf de flamingo. Ze zijn van goede kwaliteit, het enige dat nog ontbreekt is een goede fotolijst. Die krijgen vast een mooi plekje in onze babykamers!

Waardebon Zeeman

Van Zeeman ontvingen we een waardebon van €15,-. Ze hebben zulke leuke babykleertjes, dat we deze vast goed kunnen besteden. Dit boxpakje lijkt me bijvoorbeeld heel leuk, onze kleine meid wordt ten slotte in de winter geboren. Deze voetenzak lijkt me ook wel heel handig om onze kleine meid mee te vervoeren als ze net geboren is.

Wat heb ik uiteindelijk gekocht?

Zeeman kleding

Toen ik in de Zeeman was, kon ik me natuurlijk niet beheersen en moest ik nog €10,- zelf bij betalen. Maar voor € 25,- heb ik dan ook wel echt veel! Zo snoezig voor onze kleine meid!

Zeeman kleding

De broekjes waren samen €4,99. Altijd handig om onder jurkjes te doen, maar ook onder truitjes en shirtjes zal het heel snoezig staan. Ik kocht het voor de zekerheid in maat 56.

Omslagdoeken kun je nooit genoeg hebben weet ik uit ervaring. En deze met olifanten vind ik zo snoezig! Ook die is maar €4,99.

Zeeman kleding

Onze kleine meid wordt in december geboren, dus truitjes kun je niet genoeg hebben. Ik vond de blauwe wel echt heel snoezig, warm en lekker zacht. De rits is een beertje, zo grappig. Het roze truitje vond ik ook heel lief en is vooral handig om over shirtjes heen te doen.

Verlof pakketje

Van Mediatornado ontvingen we een pakketje voor ons verlof: pantoffels, een dvd, sleutelhanger en een setje kaarten.

Kleding

Kleding babyshower

Natuurlijk moest er ook wat babykleding bij het pakket! We ontvingen allebei een shirtje met daarop The social kid van Baby’s Closet. Ze hebben zoveel leuke shirtjes met grappige teksten erop, nu ook voor kerst. Voor ons bloggende juffen moest ik er natuurlijk wel een met social media erop doen.

Het pakje komt van Noppies en is een samenwerking met Kelly Caresse die ik als moeder ook graag volg. Ik kreeg het schattige meisjespakje in maat 56 en Inger het jongenspakje in dezelfde maat, zo schattig! Ik ben er helemaal verliefd op. Het voelt ook heerlijk zacht aan. Ik hoop dat ik het ons meisje snel aan kan trekken als ze geboren is.

Zwitsal

Zwitsal

Zwitsal heeft iets nieuws: luiers! We ontvingen dus allebei een leuk pakketje luiers maat 2 (Newborn), billendoekjes en zinkzalf. De luiers beginnen bij nummer 1, dat is voor smalle en (te) kleine newborn kindjes. Ik hoor hele goede verhalen over de luiers, dus ik ben erg benieuwd! Ook bij deze luiers zit een plasstrip, zodat je goed kunt zien of je baby genoeg heeft geplast. Ik ben ook benieuwd of onze kleine dames de luiers meteen past.

VTech Bijtring Nijlpaardje

VTech Bijtring Nijlpaardje

Ik kreeg voor ons allebei het VTech Bijtring Nijlpaardje. Superschattig met twee bijtringen, allerlei geluidjes, zinnetjes, liedjes en melodietjes. Onze peuter vond het dan ook wel erg leuk om op dat rode hartje te drukken ;). Het middenstuk is van hard plastic, maar kan er ook uitgehaald worden. Wel zo prettig als onze baby er net mee kan spelen.

Kraamcadeau

Kraamcadeau

Deze spannende doos vond ik wel heel speciaal, een tof kraamcadeau om op te sturen naar iemand die net bevallen is. Maar voor ons ook wel heel leuk om nu apart te krijgen. Je hebt ze met verschillende inhoud en in verschillende prijsklassen. Ik ontving de Ducky Pink en Inger kreeg de Green elephant met nog een extra nachtlampje erbij. Je kunt de boxen namelijk ook zelfs samenstellen.

Kraamkado.nl

De doos was zo mooi ingepakt! Ik vond het eigenlijk zonde om al die mooie frutsels en inpakpapier weg te gooien… Het kaartje bewaarde ik natuurlijk wel…

Kraamkado.nl

Er zat een slabbetje en een romper in van het merk Funnies. Dit kende ik nog niet, maar het voelt echt heerlijk zacht!
Eindelijk heb ik nu ook een product van Naïf. Ik heb het al zo vaak langs zien komen, nu kan ik het ook eindelijk uitproberen. Dit is de zachte crème voor een droog huidje. Met onze eigen huid en die van onze peuter, gaat dit vast erg van pas komen.
Het kaartje komt van Eef Lillemor en is zo zoet! Die wil ik ook inlijsten en een mooi plekje op de babykamer geven.
Het badeendje is van Oli & Carol en is tevens een bijteendje van 100% natuurlijk rubber. Zonder gaten, zodat er geen bacteriën en schimmels in kunnen komen.
De beer vind ik ook zo lief en zacht! Zo’n echte knuffelbeer van het merk Happy Horse.
En mjam! Er zit ook wat voor moeders is, namelijk de Johnny Doodle milk fudge & brownie. Dat wordt smullen in mijn verlof :).

Zoals je ziet zijn we allebei enorm verwend én het was natuurlijk ook heel gezellig, een leuke middag en geslaagde mini babyshower dus! 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren