Hoera voor de vakantiebieb!

De vakantiebieb van de bibliotheek is er weer! Wat maak ik daar graag gebruik van. Er staan weer fantastische jeugdboeken en romans in. De vakantiebieb is de hele zomer open. 

De vakantiebieb

Vakantiebieb

De vakantiebieb app is in de Appstore en in Google Play. De actie is t/m 31 augustus 2015. De hele zomer lang dus! Hij is geldig voor iedereen, ook niet leden van de bibliotheek. Een grote tip tegen de zomerdip.

Mijn ervaring

Ik heb zelf de App gedownload in de Appstore en op mijn iPad en iPhone gezet. De app was snel te downloaden, zowel onderweg, als met de Wifi. Mijn registratie van vorig jaar werkte nog, maar je kunt ook heel makkelijk registreren. Vervolgens kon ik onderweg in de trein heel snel en makkelijk boeken downloaden.

Er staan hele leuke boeken op en in juli komen er nog meer online. Ik ben vooral fan van de jeugdboeken. Je bent een juf, of je bent het niet ;).

Lijst boeken vakantiebieb

De boeken staan gerangschikt op leeftijd. Ook staat erbij welk AVI-niveau het boek heeft. Heel handig voor ouders en leerkrachten die willen kijken of het boek bij het leesniveau van het kind past.

En dit staat er dus nu in mijn boekenkast.

Boekenkast vakantiebieb

Downloaden van de boeken gaat dus heel snel. Je kunt na het downloaden bij de lijst zelf klikken en het boek lezen of in je boekenkast kijken.

Stiekem sta ik zelf ook in de vakantiebieb. Drie keer raden bij welk boek ;).

Voor Maike

Ik neem m’n iPad mee de klas in voor de kleuters die al kunnen lezen. En wellicht lees ik nog wat boeken voor.
En natuurlijk ga ik zelf lekker lezen!

Welk boek wil jij meteen downloaden?