kleding accessoires

Inspiratie voor de leukste kleding accessoires

Onze peuter is bijna drie en heeft nu maat 98. Ik vind het best een lastige maat voor een jongen. Ik ging online op zoek en vond leuke kleding en kleding accessoires

Kleding voor een jongen

Onze peuter is niet een van de grootste en blijft meestal een aardig tijdje bij een bepaalde maat hangen. Hij heeft nu al een aantal maanden maat 98 en dat is echt zo’n tussenmaat. Absoluut geen baby meer, maar ook nog niet echt een goede kindermaat. Ik vind het maar lastig. Voor jongens is er al een stuk minder dan voor meiden, maar in maat 98 al helemaal.

Dit is een #jufmaikeadd. 

Broeken

Ik ging bij Jayno.nl op zoek naar wat leuke broeken voor hem. Zeker nu in de winter vind ik het vooral fijn voor hem om in joggingbroeken te lopen. Lekker warm en alle vrijheid om lekker te spelen. Maar dan wel een beetje modieus graag in plaats van die hobbezakken.

DJ DUTCHJEANS

Deze joggingbroek van DJ DUTCHJEANS sprak me het meeste aan. Hij is voor €19.95 te bestellen. Maar ze hebben nog meer stoere joggingbroeken.

Inspiratie voor de leukste kleding accessoires

Jayno verkoopt niet alleen leuke kleding, maar ook allerlei leuke accessoires. In de tekst bovenaan staat accessoires voor meiden, maar ook voor jongens heb ik veel kunnen vinden.

Dikkie Dik knuffel

Bijvoorbeeld hele leuke Dikkie Dik knuffels en tutdoekjes voor baby’s. Leuk om als cadeautje weg te geven.
Ze verkopen ook stoere Noppies petten en kekke sokken van Dirkje.

Babymutsjes en slofjes

Als je nog een leuk cadeautje zoekt? Ze hebben ook hele leuke babymutjes. Bijvoorbeeld met een Batman masker erop. Zo schattig en tegelijkertijd stoer.
Slofjes voor baby’s vind ik ook altijd moeilijk te vinden. Ze hebben hier ontzettend veel keus!

Voor meiden

Maar voor meiden is nog veel meer te bestellen. Leuke strikjes en andere haar asseccoires. Maar ook gave leggings van B.Nosy met bijvoorbeeld cactussen erop.

Ga jij ook online snuffelen? 

Uitgelichte foto: Shutterstock