Jozua Douglas boekenpakket WIN

Jozua Douglas boekenpakket WIN

De laatste dag alweer van de kinderboeken-win-(mid)week, aaaah. Maar we gaan er wel uit met een klapper: twee keer een boekenpakket van Jozua Douglas. (Mijn man voor wie het nog niet wist ;)).

Jozua Douglas boekenpakket

Dit past toch mooi in deze speciale midweek op jufmaike.nl? Jozua had ook twee nieuwstjes met zijn boeken, dus een mooie kans om twee pakketten hier weg te geven. Is ook leuk voor Sinterklaas toch?

Wat zit erin?

Jozua Douglas boekenpakket

De verschrikkelijke badmeester

Dit is het debuut van Jozua. Of eigenlijk was dat De kusjeskrokodil, maar dan niet in deze versie. Snappen we het nog? 😉 Maar met De verschrikkelijke badmeester won Jozua de Hotze de Roosprijs, de prijs voor debuterende kinderboekenschrijvers.

Lev moet op zwemmen van zijn vader om de beste zwemmer van de wereld te worden. Hij wordt getraind door Brulboei, de allerberoemdst zwemmer ooit. Maar ook de meest gemene trainer die je je maar kunt bedenken. Lev ontdekt dat hij een kind heeft ontvoerd. Kunnen ze haar redden?

Met toffe illustraties van Elly Hees.

Bekijk het boek hier. 

De vreselijke tweeling

Dit boek is opgedragen aan…. Maike! 😉 Max en Lot zijn een leuke, grappige tweeling, helemaal niet vreselijk eigenlijk. Hun moeder is dat wel, ze is vreselijk bang voor viezigheid en  enge ziektes waardoor Max en Lot niet echt een leuk leven hebben. Max ontdekt een website voor toverdrankjes en dan gaat het allemaal mis… Kunnen ze het nog goedmaken?

Met toffe illustraties van Elly Hees.

Bekijk het boek hier.

De Kusjeskrokodil

De Kusjeskrokodil is nu voor maar €10,- te koop. Bekijk de actie hier. 

Tim kan niet slapen, hij hoort allemaal enge geluiden. Het blijken hele lieve beesten te zijn die Tim helpen om in slaap te komen. Echt een boek voor kinderen die moeite hebben met slapen, bijvoorbeeld door monsters onder hun bed. Met prachtige illustraties van Loes Riphagen.

Keesie Kippenkop De rioolridder

Keesie Kippenkop is vernieuwd met prachtige kleurillustraties van Hugo van Look. En bij deze laat ik de trailer zien, zoveel leuker dan mijn tekst ;). Voor kinderen die in groep 4 zitten of hoger.

Bekijk het boek hier. 

WIN

Van de uitgever, De Fontein, en van Jozua mag ik maar liefst twee pakketten met deze vier titels weggeven. Heel tof voor in de schoolbibliotheek of gewoon lekker thuis. Zet hieronder een reactie (op de site dus) als je mee wilt doen. Maandag 25 november mail ik de twee winnaars al, dus wees er snel bij.

Check ook de website van Jozua Douglas.