Juf Maike neemt een blogbreak

Vakantie, de tijd om even helemaal op te laden. Dat ga ik dus ook doen. Ik neem een blogbreak. Maar liefst twee weken lang ;). Maar jullie hoeven me niet te missen hoor! 

3 keer per week een blog

Zoals ik al eerder schreef, er komt drie keer per week een blog van me online: op maandag, woensdag en vrijdag. Dit keer heb ik ze vooruit geschreven, ze staan voor je klaar! Ik review een paar kinderboeken, heb leuke tips voor het nieuwe schooljaar, er komt een leuke winactie online en ik behandel een veel voorkomend probleem in de klas.

Facebook

Op Facebook (en tegelijk ook op Twitter) komt er elke dag een berichtje online. Op de dagen met zonder blog deel ik een eerder geplaatst blog nog eens.

En verder ben ik stil

Ik reageer dus even nergens op. Niet op mijn site, niet op de mail en niet op Social Media. Dat komt na mijn vakantie wel weer.

En daarna

Na de vakantie ga ik vrolijk verder met mijn blogroutine. Ik hoop je dan weer (online) te spreken :).

Tot snel!