BEST GELEZEN BLOGS VAN 2017

Juf Maike nieuws!

Al weken loop ik met een geheimpje rond. En nu kan ik het eindelijk tegen jullie zeggen! 

Ik ben zwanger!

Aankondiging

In december verwachten we ons tweede kindje, ik ben 19 december uitgerekend. 13 weken zwanger, dus tijd om het te vertellen!

De klas vertellen

Ik wilde het eerst mijn collega’s en de kinderen in de klas vertellen voordat ik het hier kenbaar maakte. De klas vertel ik het vandaag, dus daar komt natuurlijk later ook een blog over! Mijn andere (maandag)klas krijgt het aanstaande maandag te horen, maar ik kan het niet meer voor me houden.

Dikke buik

Het is dan ook al goed te zien dat ik zwanger ben! Misschien dacht je het al na het zien van het filmpje van afgelopen maandag. Ik vond mezelf in ieder geval al een aardige buik hebben haha. Ik kreeg de opmerking: ‘Je hebt een broek aan!’ Klopt, een zwangerschapsbroek, want in jurkjes vond ik het al te veel opvallen. Maar nu het out in the open is, ga ik weer lekker jurkjes dragen, wees maar niet bang! ;)

Ik voel me goed

Ik heb tot nu toe weinig last van kwaaltjes. Tuurlijk, ik was af en toe moe, maar lang niet zo erg als bij mijn eerste zwangerschap. Misselijk ben ik ook niet echt geweest, wel heb ik steeds honger. Dat is niet zo erg, al moet ik me voor mijn lijn wel een beetje inhouden natuurlijk. ;)

Op mijn website heb je er weinig van gemerkt. Er bleven blogs komen en de bezoekersaantallen lopen nog telkens op. Gelukkig heb ik een goed bloggersteam wat ook lekker productief was afgelopen tijd, dus hoefde ik zo af en toe mijn eigen blog niet te schrijven.

Lees ook: BLOG: EEN GOED GESPREK IN DE KLAS; DE JUF IS ZWANGER

Blij ei

We zijn heel blij met dit goede nieuws! Ook onze peuterzoon weet het al en vindt het heel leuk dat hij grote broer wordt. Hij is ook altijd al dol op baby’s geweest, dus dat komt vast goed.
Ik kijk ook erg uit naar komende tijd. Mijn buik die groeit, de energie die nog meer zal terug komen. En hopelijk snel het voelen van de baby.

Bloggen

Hoe ik erover ga bloggen weet ik nog niet zo goed. De site is gericht op de ontwikkeling van het kind, dus ik zal niet zo snel over babykleertjes gaan praten. Maar laat het me vooral weten als je ook wat updates over de zwangerschap van me wil. Ik vind het alleen maar leuk om daarover te schrijven!

Instagram

Ik zal in ieder geval wat buikfoto’s gaan plaatsen op Instagram, dus volg me gerust daar.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock