jufmaike.nl jaaroverzicht 2015

Het jaar is bijna voorbij. Een mooi moment om terug te kijken naar het jaar 2015 op jufmaike.nl. Tijd voor lijstjes! Wat zijn de meest gelezen blogs? Waar ben ik trots op? En wat zijn mijn doelen voor 2016? jufmaike.nl jaaroverzicht 2015

Jaaroverzicht 2015

Doelen 2015

Wat waren mijn doelen voor het afgelopen jaar?
1. Heel veel mooie berichten voor jullie schrijven
Ik ben steeds meer gaan schrijven, dus dit is goed gelukt. Er zijn maar liefst 162 berichten online gekomen.

2. Nieuwe verhaaltjes creëren
Er zijn aardig wat begrijpend lezen verhaaltjes bij gekomen. Het is een van de best gelezen pagina’s, dus ik ga ervan uit dat ook veel kinderen het lezen. Ontzettend leuk dat de verhaaltjes kinderen kunnen helpen om beter te leren lezen.

3. Mooie boeken recenseren
Er staan heel wat recensies op de site. Zowel van prentenboeken als van kinderboeken, omdat ik het belangrijk vind om als leerkracht de jeugdliteratuur bij te houden. Hopelijk inspireer ik anderen ook om veel te (blijven) lezen.

4. Fantastische winacties voor jullie online zetten
Dat is ook aardig gelukt. Ik heb een heleboel mooie boeken weg mogen geven en ook steeds meer educatief materiaal. Hopelijk zet deze trend zich door :).

Top 5 best gelezen blogs

Het is wel duidelijk dat de begrijpend lezen verhaaltjes goed gelezen worden.

1. Begrijpend lezen groep 4
2. Begrijpend lezen werkblad (voor beginnende lezers/kleuters)
3. Begrijpend lezen groep 3
4. Papier mache zelf lijm maken
5. Verhaaltjes per kern veilig leren lezen

Trots op

Mijn bezoekersaantallen zijn het afgelopen jaar verdubbeld.
Ik heb in totaal meer dan 200.000 unieke bezoekers mogen ontvangen.
Wat een aantallen, tof om mijn inspiratie met zoveel mensen te mogen delen!
November was de topmaand met 40.000 unieke bezoekers.

Ook heb ik leuke samenwerkingen gedaan, ben ik aangesloten bij een mediabureau en heb ik toffe winacties kunnen organiseren.

Doelen 2016

1. Minstens vijf blogs per week plaatsen.

2. Mijn bezoekersaantallen verdubbelen.

3. Mooie samenwerkingen doen.

4. Meer blogs schrijven voor ouders.

5. Blogs voor leesbevordering schrijven.