JumpIN' Smartgame, WIN!

JumpIN’ Smartgame, WIN!

Help de konijntjes zich als springend te verstoppen voor de vos. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, want er zit weer volop gepuzzel bij. Een handig formaat om mee te nemen of snel op te ruimen. Je kunt een exemplaar van JumpIN’ Smartgame winnen!

JumpIN’ Smartgame

De konijntjes moeten zich verstoppen in de holen voor de vos. Mààr ze mogen zich alleen verplaatsen door ergens over te springen en lege plekken tellen niet mee. Ze moeten dus over elkaar, de paddenstoelen of zelfs de vossen springen. Je moet dus puzzelen wie wanneer moet lopen en springen, zodat de konijnen de holen kunnen bereiken. Het spel heeft 60 opdrachten in een handig formaat met deksel. Je kunt het dus ook makkelijk meenemen op reis en/of in de auto.

Bekijk JumpIN’ hier

Wat vinden wij ervan?

JumpIN' Smartgame, WIN!

Wat een heerlijk spel weer om flink te puzzelen. We namen het ook mee op vakantie. Je stopt alles in het spel, deksel erop en klaar ben je! Ook handig om op te bergen in de klas dus. Het materiaal ziet er stevig en heel aantrekkelijk uit.

Ik testte het met onze kleuter van 5 jaar. De eerste challenges kon hij ook doen, maar daarna werd het al snel te moeilijk, dus de leeftijdsindicatie klopt zeker wel.

Hij was wel meteen enthousiast, het ziet er zo aantrekkelijk uit om mee te spelen! De Brain train vond hij ook geweldig, dus hij wilde hier meteen mee aan de slag. De eerste puzzels maakte hij zelf, maar daarna moest ik hem wel helpen met nadenken. Voor hem een mooie les om eerst goed zelf te denken en het niet meteen op te geven. Je traint dus ook het doorzettingsvermogen en verschillende executieve functies.

Het past ook goed bij verschillende thema’s: de herfst, het bos en sprookjes.

Ik raad het aan vanaf groep 3 voor de kinderen die snel leren en vanaf groep 4 voor iedereen.

Bekijk JumpIN’ hier

Er is ook een grote XXL variant, bekijk het hier

Win JumpIN’ Smartgame

Ik mag een spel JumpIN’ Smartgame weggeven. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen en voor wie. Woensdag 11 september mail ik de winnaar.