jurkenjuf

‘Juf, welke jurk doe je morgen aan?’ ‘Ik draag inderdaad elke dag een rok of een jurk he’, zeg ik lachend. Ik ben een jurkenjuf. 

Jurkenjuf

‘Ik heb wat nieuwe jurkjes gekocht’ zeg ik. ‘Misschien wel een daarvan. En welke doe jij aan?’ Het betreffende meisjes is ook echt een jurkenmeisje. ‘Dat weet ik nog niet. Maar juf, juf N (mijn duo) heeft altijd een spijkerbroek aan.’ ‘Ja’, zeg ik. ‘Dat vind ik dus gewoon niet lekker zitten.’ ‘Nee, ik ook niet!’ roepen twee meiden in koor. Het is duidelijk: we zijn nogal jurkerig.

Dit is geen gesponsorde post, de jurkjes heb ik zelf betaald. 

Jurkjes

Toen ik net van de broek afstapte, droeg ik vooral rokjes. Ik heb er denk ik wel tien van de Hema. Van die katoenen, korte rokjes die altijd goed zitten. Met stretch uiteraard ;).

Lees ook: SCHOENEN VOOR DE KLAS

Miss Chaos

Mijn eerste jurkje won ik bij Hip en hot, van Miss Chaos. Die is helaas nu zo vaak gedragen dat ik ‘m weg heb moeten doen. Maar ik was verkocht! Weg met alle broeken uit de kast, ik doe voortaan jurken aan! Inmiddels zie ik dat ze ook weer jurken verkopen van Miss Chaos, de collectie was er tijdelijk niet meer. Ik ga maar weer eens neuzen tussen de jurkjes dus :).

Tante Betsy

Ik raakte verknocht aan het merk Tante Betsy. De jurk die ik op de uitgelichte afbeelding draag is van dat merk. Inmiddels heb ik er drie in huis. Toen ik nog maar een jurkje had, was die alleen voor speciale gelegenheden. Nu ik er wat meer heb, durf ik ze ook naar school te dragen.

King Louie

King Louie

Al regelmatig hoorde ik over het merk King Louie. Dat moest ik dus zeker uitproberen! Ik kocht twee jurkjes in de sale, fijn prijsje dus. Ik werd meteen verliefd op dit zwart-witte jurkje. Zit heerlijk, hele fijne stof en het kleed af. Van dit merk komt ook zeker meer in mijn kast te hangen.

Wat draag jij graag naar school? 

Uitgelichte afbeelding gemaakt door: Geert Snoeijer