Kalm aan... en slaap zacht

Kalm aan… en slaap zacht

Lekker kunnen slapen, niet voor elk kind is dat weggelegd. Het prachtige prentenboek Kalm aan… en slaap zacht kan erbij helpen. Je kunt een exemplaar winnen!

Kalm aan… en slaap zacht

Dit boek past goed bij mindfulness en compassie dat ik helemaal omarmt heb. Het is een prachtig geïllustreerd en zacht boek over dieren die gaan slapen. Op iedere bladzijde wens je met een versje een dier dat gaat slapen welterusten. Maar niet alles valt in slaap. Met de nacht komen andere dieren juist tevoorschijn: wens hen een goede nacht.
Een ideaal boek voor een ritueel voor het slapengaan. Het tempo van de versjes leidt je al in de richting van dromenland, tot je na de laatste bladzijde tevreden je ogen kunt sluiten.

Hun melodie sust je in slaap
Ik vind je lief!
Slaap zacht.

Bekijk het boek hier

Over de auteurs

Rachel Williams studeerde literatuur en werd vervolgens redacteur, uitgever én schrijfster van kinderboeken. Haar boek Kalm aan… werd een internationale bestseller. Inmiddels zijn er meerdere boeken te vinden in de serie Kalm aan…

Over Freya Hartas
Freya Hartas studeerde cum laude af aan de illustratieopleiding van de Universiteit van Falmouth. In datzelfde jaar won ze de Lemniscaat illustratiewedstrijd Picture This!, waarna haar prentenboek Kleine Kong verscheen.
Al tijdens haar studie won ze de Roald Dahl Funny Prize voor haar illustratiewerk. www.freyahartas.co.uk

Kalm aan en slaap zacht

Win

Je maakt kans op dit prachtige boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 10 januari mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.