Na de aftelkalender voor de kinderen, kan die voor leerkrachten natuurlijk niet uitblijven. Hang de Kerst aftelkalender 2017 voor leerkrachten op in de teamkamer. Aftellen, aftellen, aftellen maar! 

Dit jaar tel ik op een hele andere manier af. Ik ben wel heel moe, maar met een andere reden, ik tel af tot de baby in huize Douglas verschijnt. Ik ben inmiddels 38 weken zwanger. Ik kan het vermoeide het-is-eindelijk-bijna-kerstvakantie-gevoel zo bij mezelf oproepen. Ik leef met jullie mee. Nog een paar dagen, jullie kunnen het. Let’s go!

Bekijk ook: KERSTVAKANTIEBINGO VOOR LEERKRACHTEN

Kerst aftelkalender 2017 voor leerkrachten

Kerst aftelkalender leerkracht 2017

Aftelkalender kerst voor de leerkracht 2017

Lees ook: KERSTVAKANTIEBINGO VOOR KLEUTERLEERKRACHTEN

Aftelkalender kerst voor leerkrachten 2017 staken Aftelkalender-kerst-voor-leerkrachten-2017-staken

Aftelkalender kerst voor leerkrachten 2017 woensdag kerstdiner

Aftelkalender-kerst-voor-leerkrachten-2017-woensdag-kerstdiner

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren