Kerst met de krijtjes

Kerst met de krijtjes WIN

Een prachtig cadeau om met Sinterklaas te geven, het boek Kerst met de krijtes. Een spin-off van Zilveren Griffelwinnaar en bestseller De krijtjes staken! van Drew Daywalt en Oliver Jeffers. Je kunt het winnen!

Kerst met de krijtjes WIN

Teun, de krijtjes en hun families vieren kerst. Deze spin-off van bestseller De krijtjes staken! bevat naast een leuk verhaal ook enveloppen met kaartjes, spelletjes, een poster én uitklappagina! Iedereen, zelfs een krijtje, weet dat cadeautjes géven leuker is dan ze kríjgen. In dit bijzondere boek vieren Teun, de krijtjes en hun families kerst. De krijtjes sturen echte brieven en kaarten (die je uit hun envelop kunt halen) en delen ook cadeautjes uit. Zo stuurt grijs krijtje een kaart naar Teun, omdat hij niet kan komen met kerst. Beige krijtje krijgt dan weer een kaart van zijn ouders met een grappig recept erop.

Kerst met de krijtjes

Wat vinden wij?

Toen we het ontvingen, werd het meteen uit mijn handen gerukt. Onze jongste van bijna vier riep: “De krijtjes!” en wilde meteen alle onderdelen eruit halen. Tip: doe dat wel voorzichtig, want de kaarten zitten in hetzelfde papier van het boek en dat scheurt snel. Pak het dus samen met je kind of de klas uit, het is niet een boek voor jonge kinderhanden. Maar wat is het fantastisch! Al die onderdelen die erin zitten! Je vindt een tof spel, kaarten van de krijtjes, kleren om een krijtje aan te kleden en een wel heel makkelijk recept ;).

Kerst met de krijtjes

En alles in de stijl van de krijtjes zoals we die al kennen. Vol grapjes die extra leuk zijn als je de vorige boeken gelezen hebt. Er zit dus niet echt een lopend verhaal in, maar de krijtjes vertellen van alles over hun vakanties rond de feestdagen en zorgen samen met jou voor een leuke kerstsfeer in huis. Ook zeker leuk voor volwassenen dus om samen met de kinderen te bekijken. Ik ben helemaal enthousiast en ik denk dat onze peuter het tot in den treuren wil lezen. Ze vindt de andere boeken van de krijtjes namelijk ook helemaal fantastisch. Voor oudere kinderen is het ook zeker nog geschikt, zij snappen de grapjes beter.

Win

Je maakt kans op één van de drie exemplaren van dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 30 november mail ik de winnaars.

Bekijk het boek hier. 

Er staan affiliate links in dit blog.