Kerst Pieter Konijn WIN

Kerst Pieter Konijn WIN

Wat een lief boek is Pieter Konijn: Waar zijn de kerstcadeautjes? Het boek is gebaseerd op de verhalen van Beatrix Potter. Bij veel kinderen bekend, ook door de serie en de films die er over het konijntje gemaakt zijn. In het boek over kerst Pieter Konijn heeft hij pakjes voor zijn familie gemaakt, maar hij is ze kwijt. Wat nu? Je kunt het winnen. 

Kerst Pieter Konijn WIN

Pieter Konijn: Waar zijn de kerstcadeautjes?

Pieter Konijn heeft de cadeautjes voor zijn moeder en zusjes ergens verstopt, maar waar ook alweer? Morgen is het al Kerstmis… Samen met de lezer en zijn vriendjes gaat hij op zoek in het bos. Maar door de sneeuw ziet alles er ineens heel anders uit. Kijk onder de flapjes en zoek mee! Het is niet geschreven door Beatrix Potter, ze leeft al lang niet meer, maar het is wel in haar stijl gemaakt met de mooie zachte tekeningen en korte zinnen.

Bekijk het boek hier

Wat vind ik ?

Pieter Konijn - Waar zijn de kerstcadeautjes?

Dit is echt een mooi boek voor onder de kerstboom. Wij leggen er soms nog een kleinigheidje onder, want de kinderen hebben vaak al veel gehad met Sinterklaas ;). Dit boek is wel echt een pareltje voor als je ook cadeautjes onder de kerstboom legt. Het is een lief boek over kerst vieren met elkaar en iets doen voor een ander. Het draait om het gezin van Pieter Konijn, daar is hij heel lief voor. Ook een leuke gezinstraditie wellicht, iets maken voor elkaar? Ik denk dat onze bijna-kleuter het ook een heel lief en leuk boek zal vinden voor kerst. Het enige puntje dat ik heb, is dat je niet ziet wat er in de cadeautjes voor de familieleden zit en daar ben ik natuurlijk wel erg benieuwd naar! Nu moet ik het maar samen met onze dochter bedenken, ook leuk.

Bekijk het boek hier

Win

Je maakt kans op Pieter Konijn: Waar zijn de kerstcadeautjes? Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 14 december mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.