Kindvriendelijke uitjes in Nederland

Kindvriendelijke uitjes in Nederland

Ben je op zoek naar leuke uitjes voor een dagje uit met kinderen? Lees hier favoriete uitstapjes in Nederland om met kinderen te gaan doen! 

Op pad met de kinderen; vijf kindvriendelijke uitjes in Nederland

Op pad met kinderen kan nog best een uitdaging zijn. Zeker als je kinderen van verschillende leeftijden hebt en iedereen iets anders wil doen. Gelukkig zijn er heel veel verschillende uitjes in Nederland waar je een fantastische dag kunt beleven ongeacht de leeftijden van de kinderen. Hierbij een aantal van mijn favoriete uitjes in Nederland met kinderen!

Klimpark

Door heel Nederland vind je genoeg leuke klimparken voor jong en oud. Vaak zijn er verschillende parcoursen waardoor het voor alle leeftijden geschikt is om te gaan doen. Daarbij kan je in je eigen tempo de route doorlopen en is het een uitdagend uitje voor de hele familie. Klimmen in een klimpark is een geweldig uitje als het mooi weer is en je graag een actief dagje uit gaat.

Lasergamen

Voor de echte fanatieke families mag een keertje lasergamen natuurlijk niet ontbreken. Trommel een aantal gezinnen op om een echte competitie te houden. Welk gezin gaat er met de winst vandoor? Of durven jullie het aan en gaan de kinderen tegen de volwassenen? Gegarandeerd een leuk uitje voor het hele gezin!

Pretpark

Of je nu jong of oud bent; een pretpark blijft toch een fantastisch dagje uit. Veel pretparken in Nederland zijn geschikt voor zowel de jonge kinderen als de wat oudere kinderen. Durf jij met je kinderen in die ene hoge achtbaan?

Museum

Helaas kennen we in Nederland redelijk wat dagen met slecht weer. Ook in de vakantie laat de zon zich soms dagen niet zien. Daarom is het ook een goed idee om wat uitjes achter de hand te hebben waarbij je binnen bent. Met regen in een pretpark rondlopen is nou eenmaal niet ideaal. Gelukkig zijn er ontzettend veel leuke musea te vinden waar je met je kinderen naartoe kunt. Kies een interactief museum om er voor zowel de kleinere kinderen als de oudere kinderen een leuke en leerzame dag van te maken!

Zwembad

Mijn laatste favoriete uitje is een dagje naar het zwembad. Kies een leuk subtropisch zwemparadijs en je bent er gegarandeerd een hele dag zoet. Door de verschillende baden is het een geschikt uitje voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. Waar je met de kleintjes heerlijk in het peuterbadje spettert, plonzen de oudere kinderen in het diepe bad.

Met een van deze uitjes ben je verzekerd van een onvergetelijke dag uit. Of je nu in de vakantie een dagje uit gaat of een keertje tussendoor; deze uitjes kunnen altijd. Ervaar je veel stress bij het regelen van een dagje uit? Bekijk dan eens een paklijst op internet. Dit scheelt je een hoop denkwerk, zeker als je meerdere kinderen hebt.

Dit is een #jufmaikad