Kleurplaten welkom terug op school

Kleurplaten welkom terug op school

Door Manon. Volgende week mogen de kinderen weer naar school! Wat vinden we het fijn dat ze weer terug op school mogen komen. Om ze te verwelkomen maakte ik een aantal leuke Welkom terug op school kleurplaten.

Kleurplaten welkom terug op school

Weer terug op school

De scholen gaan volgende week weer open. Kinderen komen op halve kracht weer terug op school. Dat vinden we wel spannend, maar stiekem ook weer erg fijn. Halve of hele dagen, voor de helft van de tijd zijn de kinderen weer in onze lokalen. Zijn er weer stoelen bezet en hebben we de vrolijke gezichten weer voor ons. En ook al zal het echt wel even wennen zijn allemaal. En zullen we rekening moeten houden met een heleboel nieuwe regels en afspraken. Wat voelt het fijn om de kinderen weer te zien en weer een groot deel bezig te zijn met onze hoofdtaak; lesgeven. Naar school gaan in de corona tijd vergt wel een aantal aanpassingen, maar samen maken we het mogelijk.

Trots op de kinderen

We zijn allemaal enorm trots op de kinderen die de afgelopen week vanuit huis hun werk hebben gemaakt. Die via online lessen of instructie filmpjes nieuwe dingen geleerd hebben en ook veel hebben herhaald. Kinderen die keurig hun werk inleverde, nakeken en de juf op de hoogte hielden. Kinderen die thuis aan de keukentafel, op hun kamer, of op de bank hun huiswerk maakten. Ook zijn we natuurlijk trots op de ouders die hen geholpen hebben. Of de broertjes en zusjes die af en toe een handje geholpen hebben. Fijn dat we het samen zo hebben kunnen opvangen. Maar ook voor hen is het fijn dat de kinderen weer terug op school mogen komen.

Kleurplaten weer terug op school

Om de kinderen welkom te heten maandag of dinsdag maakte ik een aantal kleurplaten weer terug op school. Deze leg ik op hun tafel als ze binnen komen, zodat ze meteen aan de slag kunnen tijdens de inloop. Even ontspannen beginnen tot dat alle kinderen binnen zijn. En ook een mooie manier om ze te laten weten dat ik blij ben dat de kinderen weer terug op school zijn! Wil jij ook gebruik maken van deze leuke kleurplaten? Dan kun je ze hier onder downloaden! Veel plezier ermee!

Wil je meer kleurplaten voor weer naar school? Kijk dan naar de kleuren op code naar school kleurplaten

Kleurplaten welkom terug op school

Download

 

Kleurplaten welkom terug op school