Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen

Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen

(Door Hellen) Op zondagochtend zijn wij naar een echte kleuterbios geweest, georganiseerd door Nick.Jr in de Pathé Arena. We gaan drie nieuwe afleveringen van Blaze en de monsterwielen kijken in een echte filmzaal. Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen. Wat een succes! 

Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen

Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen

Bij binnenkomst kreeg ik mijn PR-kit, een 3D Blaze USB-stick met daarop informatie over de kleuterbios. Afgezien van de informatie die erop staat, wat een toffe usb stick.

Eerst een fotomoment.. Ieder kind werd bij binnenkomst op de foto gezet door een echte fotograaf. De foto kon, na afloop, gratis worden opgehaald. Top!

Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen

Wat was het allemaal gezellig en leuk georganiseerd. Naast een aantal tafels met kleurplaten, en knutselspulletjes konden de kinderen ook een glitter tattoo laten zetten. Een enorm succes!

De kinderen hebben een stickervel, en een kinderbox met daarin popcorn, snoepjes, een pakje drinken én een grappige fopbril met daaraan een fopneus en fopsnor.

Daarmee hebben we natuurlijk een aantal selfies gemaakt..

De kleuterbios was kleuter proof doordat de lichten werden gedempt i.p.v. helemaal uit, e het volume staat zachter dan bij een reguliere films. Erg prettig!

De kleuterbios werd geopend door twee lieve medewerkers, die ons welkom heetten.. Zij hadden een verassing, want zij mochten twee tassen met daarin een cadeau weggeven van Nick.Jr. Zij trokken lootjes met daarop een rij- en stoelnummer.

Wij werden 1 van de gelukkige winnaars!!!

Wij mochten naar voren komen, spannend!!! In de tas zat een grote Blaze transformeer brandweerauto en een metalen Blaze verzamelautootje. Wauw! Onder de indruk.

Kleuterbios Nick.Jr en Pathé Arena: Blaze en de monsterwielen

Toen was het tijd voor de afleveringen van Blaze en de monsterwielen.. Vol spanning zat iedereen in de zaal naar het scherm te kijken.

Toen werd Paw Patrol ineens vertoond, huh.. Verwarring alom.. Na ongeveer 5 à 10 min werd de Paw Patrol aflevering stopgezet

Na de excuses van de medewerkers werd de eerste aflevering van Blaze en de monsterwielen afgespeeld.. De 100 mijl Race. Daarna werd de Polar Race vertoond en de laatste aflevering heette Pickle Race.

In de eerste 2 afleveringen was Blaze verandert in een racewagen, en moest hij een 100 mijl race, en een race in de sneeuw afleggen. Terwijl Crusher van alles bedacht om Blaze te dwarsbomen, zorgde Pickle voor de nodige humor in de afleveringen..

De grapjes van Pickle, vielen goed in de smaak bij de kleuters in de zaal.

Vooral dat Pickle een broodje hotdog aan Crusher gaf, wat een broodje met een oude schoen bleek te zijn. . Pickle haalde van alles uit haar picknickmand tandenborstel .. broodje onderbroek…. Een mop, een boek, broodje broek. Een luid gelach bij elk grapje.

Lees meer erop uit tips

Ook riepen alle kinderen enthousiast ‘knallen Blaze ‘ als dit werd gevraagd.

En wauw wat waren de kinderen onder de indruk van het gereedschap dat Blaze kan maken om alle obstakels uit de weg te halen. Ook werden de vragen over aantallen, en om mee te tellen, luid en enthousiast beantwoordt door de kinderen in de zaal.

Gedurende de drie afleveringen bleven de kinderen enthousiast meedoen, meezingen, Blaze aanmoedigen en op de spannende momenten waarschuwden de kinderen Blaze.

Na afloop hebben we nog een ballon en een filmdiploma gekregen.

Wat een ontzettend leuke ochtend hebben wij gehad. Echt een aanrader!

Bedankt Nick.Jr. en Pathé Arena voor alles wat de kinderen hebben gekregen. En een extra bedankje voor de prachtige prijs die wij in ontvangst mochten nemen. Er is direct heerlijk mee gespeeld. De sfeer en de afleveringen van Blaze waren super!