Koekeloere: Een handig thema-overzicht

Koekeloere: thema-overzicht

(Door Deveney) Dit jaar werk ik in groep 1/2 en daarom maakte ik een Koekeloere: thema-overzicht met afleveringen van de bekende serie. Deze gebruik ik vaak bij verschillende thema’s en seizoenen. Je kunt het bestandje downloaden, waarna je het overzicht eventueel zelf kunt aanvullen. Handig om uit te printen en af te kruisen welke afleveringen je hebt gekeken met de klas!

Koekeloere: thema-overzicht

De afleveringen van Koekeloere komen van de website van SchoolTV. In alle tabellen staat eerst het onderwerp vermeld, daarna de naam van de aflevering en in de derde kolom kun je afstrepen welke aflevering je met de klas hebt gekeken. Wanneer er een kruisje achter de titel van de aflevering staat, betekent dit dat het om een iets oudere aflevering gaat. Deze zijn te herkennen aan het vierkante beeld (met de twee zwarte balken ernaast).

Lees ook: Huisje Boompje Beestje: Een handig thema-overzicht

Seizoenen

In de eerste tabel staan de afleveringen gesorteerd per seizoen in volgorde van het schooljaar: Herfst, winter, lente en zomer.

Feesten

In de tweede tabel staan de afleveringen die bij verschillende feesten zijn gemaakt. Hierbij zijn Sinterklaas, kerst en het Suikerfeest opgenomen. Ook heb ik afleveringen bij de Kinderboekenweek toegevoegd. Dit zijn afleveringen die over boeken gaan. Deze horen dus bij de Kinderboekenweek in het algemeen en niet bij het thema van de Kinderboekenweek.

Rekenen en taal

In de derde kolom staan een aantal afleveringen die aansluiten bij rekenen en taal. Er zijn bijvoorbeeld afleveringen die in het teken staan van tellen en rijmen.

Overige thema’s en onderwerpen

Bij overige thema’s staan onderwerpen genoemd als het lichaam, de boerderij, dieren, kunst, techniek, gevoelens en de bakker. Wellicht zijn er ook nog andere leuke afleveringen te vinden!

Download het Koekeloere: thema-overzicht

Koekeloere: Een handig thema-overzicht

Thema-overzicht Koekeloere JufMaike

Download het Koekeloere: thema-overzicht door op deze link te klikken. Vul hem eventueel zelf nog aan en print hem uit. Gebruik de laatste kolom om de aflevering af te vinken, wanneer je deze bekeken hebt.

Afbeelding: Old retro television header image Door Twin Design

EEN HANDIG THEMA-OVERZICHT