Kom, we gaan een boek lezen! WIN

Kom, we gaan een boek lezen! WIN

Vandaag weer een schattig boek voor jonge kinderen: Kom, we gaan een boek lezen! van Susanne Strasser. Een boek over een boek voorlezen, maar echt makkelijk gaat het niet ;). Win een exemplaar.

Kom, we gaan een boek lezen! WIN

Het kind wil een boek lezen met haar vriendjes. De hamster heeft daar wel zin in en roept de rest bij zich. Ze denken dat ze kunnen beginnen, maar niet iedereen is er! En het past ook allemaal niet op de bank… Zou dat wel goed gaan? Kunnen ze uiteindelijk wel het boek lezen?

Bekijk het boek hier. 

Wat vinden wij?

Kom, we gaan een boek lezen!

Het boek is echt bedoeld voor jonge kinderen. Het is een kartonnen boek dat lekker in de hand ligt en ook niet zo snel stuk zal gaan. De illustraties zijn lief en herkenbaar voor kinderen. Ze moeten waarschijnlijk erg lachen om al die dieren die over elkaar heen tuimelen om maar een boek te kunnen lezen. Een fijn boek om de dierennamen te leren. En natuurlijk kun je ook telkens samen tellen hoeveel dieren er nu weer zijn. Het is grappig, leuk geschreven en in fijne korte zinnen. Herkenbaar voor peuters, ze zullen genieten van het verhaal.

Bekijk het boek hier. 

Win

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 21 december mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.