Laila het lieveheersbeestje WIN

Laila het lieveheersbeestje WIN

Laila het lieveheersbeestje is een lief prentenboek over anders zijn dan anderen. Ook een mooie titel voor jonge kinderen voor Kinderboekenweek 2022.

Laila het lieveheersbeestje

Laila het lieveheersbeestje is het debuut van Bas Kleinhout. Hij illustreerde het boek en schreef het verhaal. Laila, het lieveheersbeestje, heeft geen stippen. Ze denk dat ze er pas bij hoort als ze wel stippen heeft, dus tekent ze de stippen met bessensap. Maar dat regent eraf. Wat nu? Ze bedenkt een mooie manier om er bijzonder uit te zien, iets dat haar leven kleur geeft.

Bekijk het boek hier

Over de auteur

Bas Kleinhout is art director en designer. Hij maakt mooie presentaties in PowerPoint voor bedrijven. Laila het lieveheersbeestje is zijn eerste prentenboek.

Laila

Wat vind ik?

Wat een lief boek is Laila het lieveheerbeestje! Het ziet er mooi en zacht uit, echt een boek voor jonge kinderen. Zij zijn vaak enthousiast over lieveheersbeestjes, omdat ze er op de één of andere manier ook schattig uit zien. Dit boek leent zich er ook goed voor om te praten over verschillen tussen kinderen. Dat iedereen ergens goed in is of iets bijzonders heeft. En dat het allemaal goed is. Dat je oké bent zoals je bent. De tekst is eenvoudig, dus voor jonge kleuters of peuters geschikt.  Soms is het juist ook leuk om een beetje anders te zijn!

Win

Je maakt kans op een exemplaar. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Na mijn vakantie mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in dit blog.