Landal Coldenhove

Landal Coldenhove review

Toen we in de zomervakantie last minute nog een vakantieplekje zochten, konden we gelukkig nog bij Landal Coldenhove op de Veluwe terecht. Ook weer een heerlijke plek waar je met kinderen het park niet af hoeft. We hebben dit tripje zelf betaald.

Wie vaker de site leest weet dat we graag op vakantie naar een Landal park gaan. Toen we last minute nog een weekendje weg wilden in de zomervakantie kwamen we hier dan ook snel op uit. Gelukkig had Landal Coldenhove op de Veluwe nog plek en had ook alles wat we wilden. Er was slecht weer voorspeld dat weekend, dus wilden we een binnenspeeltuin en een binnenzwembad, zodat we het park niet af hoefden. Dat lukte gelukkig! Het was er druk, maar waar niet in de vakantie? Maar we hebben weer echt een heerlijk relaxt en leuk weekend gehad, zelf betaald, plan geslaagd.

Bekijk het park hier.

Landal Coldenhove review

Landal Coldenhove

Landal Coldenhove ligt in het bos op de Veluwe in Eerbeek, vanaf verschillende kanten loop je zo de natuur in. Het park is echt gericht op gezinnen met een overdekt zwembad, indoor speelparadijs, een programma voor kinderen van de Bollo club en een kindvriendelijk restaurant met kinderbuffet. En achterin het park, direct aan het bos, is zelfs een camping.

Het huisje op Landal Coldenhove

Omdat we met zijn vieren zijn en vanwege de kosten kozen we voor een comfort huisje. Net iets luxer, vooral in de inrichting en er was een ligbad, maar wel betaalbaar voor ons. We kozen ook voor de comfort service met opgemaakte bedden, een handdoekenpakket en een setje met Rituals producten. Ook best prijzig, maar wel heel lekker om in zo’n luxe binnen te komen. De kinderen sliepen (voor het eerst) samen op één kamer en dit ging zowaar heel goed! Het was niet zo’n warm weer, dus zelfs nog even de verwarming aan gehad, die warmde het huisje snel op. Heerlijk huisje dus weer!

Bekijk het park hier.

Camping en het bos Landal Coldenhove

We zijn nog een keer naar de camping van Landal Coldenhove gelopen waar achterin het bos begint. Het zag er heerlijk rustig en kalm uit met allerlei hoekjes tussen de bomen. Vanwege het slechte weer (en het programma van de Bollo club) zijn we niet lang het bos in geweest, maar je kon zo de hei op lopen, heerlijk! Een tip voor het park: zo’n wildroute zoals bij Landal Rabbit Hill zou hier voor de kinderen ook erg leuk zijn! Je kunt wel wandeltochten en een ontdekdoos halen bij de receptie voor in het bos.

Kinderfaciliteiten

Landal Coldenhove

Voorin het park was een grote speeltuin, voornamelijk alles van hout en een grote air trampoline. Zowel onze kleuter als onze dreumes konden zich er goed vermaken. Ook zijn er op verschillende plekken dieren, bij de geiten kan je ook naar binnen en op bepaalde tijden helpen voeren.

Natuurlijk is Bollo er ook bij Landal Coldenhove! In het indoor speelparadijs komt hij af en toe langs. Voor de kinderen zou het fijn zijn als hij vaker kan komen. Er staan enorme rijen als je met Bollo op de foto wil.

Wij zagen poppentheater van Bollo van een echte poppenspeler, heel leuk! Helaas was het wel wat slecht te verstaan door de gillende, spelende kinderen van het indoor speelparadijs. Die overigens wel heel leuk is en zoals ik begreep net vernieuwd.

Landal Coldenhove

Eten en drinken bij Landal Coldenhove

Er is een supermarkt op het park en een pasta restaurant. Maar wij zijn twee keer naar de brasserie geweest, omdat het kinderbuffet daar zo fantastisch is. Met de ene avond glittertattoos en de andere avond schminken. De kinderen waren dan ook helemaal blij en heel gezellig. Zo gaan we niet altijd uit eten ;).

Wij zijn weer het hele weekend op het park gebleven en hadden het er heerlijk, topplek met kinderen!

Maar natuurlijk kun je ook naar het park De hoge Veluwe gaan.

Bekijk Landal Coldenhove hier.

 

Review Landal Coldenhove