Weekend Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel, review

Door Landal werden we uitgenodigd om een weekend langs te komen bij Landal Heideheuvel. Een leuk park met prachtige huisjes en een geweldig atelier waar je van alles kon beleven rond techniek, ook heel educatief dus! 

Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel vind je in Beekbergen, midden op de Veluwe. Het ligt in het bos en dit zie je ook goed terug in het park. Vanuit ons huisje konden we de eekhoorntjes van tak naar tak zien springen. Vanuit het park kun je natuurlijk de Veluwe op. Ook de Apenheul en Thermen Bussloo zijn dichtbij. Wij vonden het park zelf zo leuk dat we er niet vanaf zijn geweest.

Bekijk ook de review van Landal Sluftervallei

Het huisje

Weekend Landal Heideheuvel

Wij verbleven in een vierpersoons bungalow, type 4C2. Het huisje was goed schoon en heel mooi ingericht. We werden zelfs ontvangen met bloemen en een wijntje. Heerlijk om zo verwend te worden!

Landal Heideheuvel huisje

Ook de slaapkamers en de badkamer met bad! zagen er goed verzorgd uit. We hebben heerlijk geslapen op de goede bedden.

Filmpje

Ik maakte een filmpje van ons weekend weg.

Bekijk het park hier. 

Speeltuin Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel speeltuin

Vooraan Landal Heideheuvel, direct bij de receptie en het restaurant is een leuke speeltuin. Een hoge glijbaan, verschillende waterspeelplekken en ietsjes verderop nog een glijbaan en schommels. Super fijn om op het terras te zitten terwijl je kind speelt. Op het terras zelf en later ook in het restaurant duurde het wel wat lang voordat we geholpen werden. Dit zou, zeker met jonge kinderen, wel wat sneller mogen.

Landal Heideheuvel speeltuin

Het atelier van Landal Heideheuvel

Het klapstuk van het Landal Heideheuvel is toch wel het atelier. Je kunt daar allerlei activiteiten ondernemen die te maken hebben met techniek. Tegen betaling zijn er leuke bouwpakketten, bijvoorbeeld een bootje maken. Maar je kunt ook naar hartelust spelen met kinetisch zand, knikkerbanen, Kapla en allerlei knutselmateriaal. De zondagmiddag verbleven we hier, ondanks het mooie weer, wel een paar uur. Onze peuter vond de grote knikkerbaan geweldig, maar het leukste was toch wel zelf een grote knikkerbaan bouwen met zijn papa.

Zwembad Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel zwembad

Uit reacties begreep ik dat het zwembad van Landal Heideheuvel niet altijd schoon is geweest. Nu hadden we daar, naast een ieniemienie beetje zand op de bodem, zeker geen last van. De kleedhokjes werden zelfs net voordat we erin gingen schoongemaakt. Het zwembad is niet groot, maar je had alles voor handen. Onze peuter is denk ik wel 20 keer van de glijbaan gegaan, zo leuk vond hij het. Er zijn er twee en ze gaan beide lekker snel, dus keuze genoeg! Tegen betaling kun je ook gebruik maken van het stoombad en infrarood sauna.

Ik vind het park echt een aanrader! Prachtige omgeving en we waren heel blij verrast met het huisje. We gaan graag nog eens naar een Landal park. 

Meer weten over Landal Heideheuvel? Kijk op de site van het park. 

Landal Heideheuvel, review

BewarenBewaren