Landal zomervakantie nog beschikbaar

Landal zomervakantie nog beschikbaar

Wil je deze zomervakantie toch nog even weg? Er zijn nog vakantiewoningen beschikbaar in verschillende prijsklassen. Ik blijf erbij dat Landal de beste vakantieparken heeft. Ik zocht uit welke parken van Landal in de zomervakantie nog beschikbaar zijn.

We worden regelmatig uitgenodigd voor parken, maar hebben ook al vaker zelf een weekendje weg geboekt op een Landal park. We vinden het er zo fijn! De huisjes zien er mooi uit aan de binnenkant en zijn verzorgd. En ik vind ook zeker dat ze alles nu met de Coronamaatregelen goed verzorgd hebben. Over alles is goed nagedacht en het zit goed in elkaar. Maar welke parken zijn dan nu nog beschikbaar en (redelijk) betaalbaar? (Al is dat altijd subjectief).

Vooral de weekenden blijken nog goed beschikbaar, dit doen we ook regelmatig in de zomervakantie. Meestal gaan we een week op vakantie en boeken er dan later nog een weekendje bij.

Landal zomervakantie nog beschikbaar

Landal Coldenhove

Landal Coldenhove

Dit park hebben we nu al twee keer bezocht, ook aansluitend aan onze vakanties. Het is een heerlijk gemoedelijk park vol speelplezier voor de kinderen. Je loopt vanaf het park zo de Veluwe op, inclusief de heide, echt prachtig! Je hoeft het park niet af, de kinderen en jij kunnen zich er uren vermaken.

Vanaf het midden van het land een uur rijden.

Bekijk het park hier.

Landal Rabbit Hill

Oerrr activiteiten Rabbit Hill

Ook Landal Rabbit Hill ligt op de Veluwe, heeft nog plek én wij hebben het er erg fijn gehad. Gaaf is hier het klimbos voor wat grotere kinderen, maar ook het zwembad is heel leuk en er zijn genoeg speeltuinen voor alle leeftijden.

Vanaf het midden van het land is het 50 minuten rijden.

Bekijk het park hier

Landal Lommerbergen

Landal Lommerbergen
Landal Greenpark de Lommerbergen, gefotografeerd door Maarten Husiman Fotografie.

Dit park in Limburg heb ik nog nooit bezocht, maar wow, wat ziet dat zwemparadijs er tof uit! Het heeft nog veel keuze in de zomervakantie en is één van de wat goedkopere parken. Het ligt in de natuur en het heeft ook van alles te doen voor kinderen op het park, zoals sprookjesgolf en een groot avontureneiland voor uren speelplezier.

Van het midden van het land is het bijna twee uur rijden.

Bekijk het park hier

Er staan affiliate links in dit blog