Later wil ik klein worden WIN

Later wil ik klein worden WIN

Later wil ik klein worden is een prachtig geïllustreerd prentenboek met versjes over beroepen. Job van Gelder maakt al jaren geweldige illustraties. Dit is zijn debuut als schrijver. Je maakt kans op één van de drie exemplaren.

Later wil ik klein worden WIN

Wat wil jij worden als je later groot bent? De centrale vraag in de Kinderboekenweek 2021. De personages in dit boek weten het wel. Zo wil de dochter van de fietsenmaker ietsenmaker zijn. Een jongetje droomt ondertussen van een astronautencarrière en bouwt een raket waar zijn hele familie in past. En een ander kind gaat als archeoloog op pad met een eigen schatgraafmachine…

Bekijk het boek hier

Later wil ik klein worden

Wat vind ik?

Ik zou elke spread wel als grote poster in de woonkamer willen hangen. (Als je me op Instagram volgt, zie je vaak posters van prentenboeken in onze woonkamer). Ze zijn prachtig geillustreerd met zachte kleuren en toch heel duidelijk.

Het boek leent zich er niet voor om in één keer uit lezen. Je kunt tijdens de Kinderboekenweek telkens een versje erbij pakken om voor te lezen. Laat ook vooral de kinderen zelf praten over wat zij graag zouden doen. Alles kan en mag. En natuurlijk zijn ze nu ook al iets!

Bekijk het boek hier

Win

Ik mag drie exemplaren van het boek weggeven! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 14 september mail ik de winnaars.

Er staan affiliate links in dit blog.