romper met het geboortekaartje

Leuk aandenken: romper met het geboortekaartje

Al eerder schreef ik over het leuke geboortekaartje dat we kozen. Ik kreeg het aanbod om een romper met het geboortekaartje te laten bedrukken. Dat vond ik wel heel leuk, ik laat het resultaat graag aan je zien. 

Leuk aandenken: romper met het geboortekaartje

Via Facebook kwam ik in contact met Marieke van designful-craftsandgifts.nl. Ze zocht bloggers om een romper met het geboortekaartje erop te reviewen. Dat leek me een superleuk aandenken voor onze dochter! Leuk om haar de romper aan te doen, maar ook zeker voor later. Ik denk nu aan het inlijsten van de romper samen met het geboortekaartje voor op haar kamer.

Ik ben dol op gepersonaliseerde cadeautjes! Zo hebben we voor onze dochter ook een knuffel met haar naam en geboortedatum en een speenknuffel met haar naar erop gekregen. Die speenknuffel is ook nog eens heel fijn om aan te friemelen, door alle labeltjes die eraan zitten. Die gebruiken we dus zeker elke dag.

Geboortekaartje

We hadden een goed en snel mail contact. Het bleek wel dat de romper door het kleurgebruik van het geboortekaartje niet een, twee, drie te maken was. De kleuren kwamen op een gewone romper niet goed uit, dus werd het een polyester romper. Niet fijn voor een baby om een dag aan te hebben, maar wel leuk als aandenken, inlijsten kan natuurlijk altijd ;).

Binnenkort heeft Marieke de mogelijkheid om de rompers in full color te plotten, dan zou ze zonder problemen onze mooie olifant kunnen drukken.

Lees ook: GEBOORTEKAARTJE VAN ILLUSTRATOR

Het resultaat

 

romper met het geboortekaartje

Marieke heeft eerst een proefdruk gemaakt op een minishirtje. Die kreeg ik ook opgestuurd, zo lief! Ik denk dat onze dochter later wel met poppen wil spelen, dan kan de pop het minishirtje aan.

De afbeelding kon dus helaas niet op een zacht rompertje, maar nu op polyester is het wel heel mooi geworden! Zo’n leuk aandenken aan haar geboorte en natuurlijk het geboortekaartje!

romper met het geboortekaartje

De afbeelding op de romper is precies zoals op het geboortekaartje, de kleuren komen heel mooi uit en de afbeelding is precies hetzelfde.

Ik heb wel even een foto gemaakt met onze dochter. De romper staat haar heel schattig! Vanwege haar privacy overigens zonder gezicht. Voor de zekerheid heb ik het over een andere romper aan getrokken. Ik zou natuurlijk ook een romper en shirt met lange mouwen onder kunnen doen. Dan kan ze het als een shirtje aan!

Romper met geboortekaartje

Cadeau

De romper is natuurlijk heel erg leuk om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als kraamcadeau. Marieke bedrukt de afbeelding van het geboortekaartje op een romper. Ik weet zeker dat de kraamvrouw er blij mee zal zijn!

Je kunt het rompertje makkelijk bestellen via de site van Designful Crafts and Gifts. Persoonlijk vind ik het ook geen duur cadeau. Precies een mooie prijs voor een kraamcadeautje, €12,95. Het reguliere rompertje kun je wassen op 40 graden. Door het bedrukken kan het wel even duren voordat je de romper ontvangt. Bestel het dus op tijd, zodat je het kunt meenemen op kraambezoek. Ietsje later geven zal de kraamvrouw ook vast niet erg vinden, het is zo’n leuk cadeau!

banner producten

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren