Foto op canvas, plexiglas of aluminium

Leuk om te geven: Foto op canvas, plexiglas of aluminium

Kerst is ook de tijd om cadeaus te geven. Zo geven wij elk jaar een cadeau aan mijn ouders, aangezien ze elke week oppassen en ook nog wel eens een weekend de zorg overnemen. Nu zag ik een foto op canvas, plexiglas of aluminium. Dat lijkt me ook een leuk cadeau! 

We hebben al eens een foto op hout laten bedrukken. Dit was een tijd ook mateloos populair. Ik vond hem prachtig, onze zoon staat er heel leuk op (en ik deel niet vaak foto’s van hem). Als onze peuter deze foto ziet roept hij meteen ‘dat is baby L.!’ Hij vindt zijn foto ook erg leuk. Mijn ouders kregen dus ook dezelfde foto op hout en deze prijkt bij hen in de trapgang. Hier hangen alle voor hem bijzondere foto’s.foto op hout

Foto op canvas, plexiglas of aluminium

Een foto op canvas hebben we ook al eens laten bedrukken. Zo hangt een foto van ons in Ghana bij ons op het toilet. Maar een foto op plexiglas of aliminium had ik nog niet van gehoord.

Plexiglas

Een foto op plexiglas laten bedrukken kan bij Drukland. Dit kan op 14 formaten. De foto’s worden gedrukt op 6 mm dik kristalhelder plexiglas. Dit is een stevig materiaal. Je foto wordt haarscherp geprint op het plexiglas, op een witte of transparante achtergrond. Bij een transparante achtergrond worden alle witte gedeelten in je ontwerp transparant. Dat komt doordat er niet gewerkt wordt met witte inkt.

Aluminium

Een foto op aluminium kan ook! Deze foto’s kun je ook buiten ophangen. Het bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen polyethyleen. Het heeft een matte afwerking. De foto kan ook op een witte ondergrond geprint worden. Er zijn 13 formaten waarop je kunt laten printen.

Het lijkt mij heel bijzonder. Zou jij een foto op canvas, plexiglas of aluminium geven?