Aan het einde van dit schooljaar kreeg ik weer leuke afscheidscadeautjes. Ook maakte ik wat cadeautjes voor de juffen van onze peuter. Ik deel ze graag met je. 

Natuurlijk hoeven de cadeautjes niet, maar ik vind het wel leuk om iets namens onze zoon te geven aan zijn juffen en de gastouder voor de vakantie. Ze hebben toch een jaar lang hard gewerkt met onze zoon, dus ze verdienen het! Ik koos zelf voor een niet zo duur cadeau, maar ik kreeg ook hele leuke cadeaus. Dat hoeft natuurlijk ook niet, maar het is wel fijn om zo gewaardeerd te worden.

Leuke afscheidscadeautjes

Vakantie overlevingspakket

Vakantie overlevingspakket

Van mijn duo kreeg ik een vakantie overlevingspakket, zo lief! En ik vond het zo’n origineel idee. Ze had bij elk item een idee en een lief briefje geschreven. Zo zaten er kletskoppen in, omdat we zo gezellig samen konden kletsen, augurken natuurlijk omdat we allebei zwanger zijn en Fanta vanwege de FANTAstische samenwerking. Ik ga haar ook echt missen als duo!

Bekijk ook: AFSCHEIDSCADEAUTJES VOOR DE LEERKRACHT EN JE COLLEGA

Strandpakket

Strandpakket

Een echt luxe cadeau waar ik wel even ondersteboven van was! Ik kreeg een heel mooi strandlaken dat ik zeker deze vakantie ga gebruiken! Er zaten lekker koekjes bij en speciale tijdschriften voor de zwangerschap. Er zat een lief kaartje bij met een persoonlijke tekst en mijn naam geschreven door de leerling. Ik vond het zo’n mooi cadeau!

Bekijk ook: CADEAU VOOR JUF OF MEESTER VAN STRIJKKRALEN

Keukenschort

Keukenschort

Ik heb altijd verschillende kleuren textielstiften in huis. Die komen zo vaak van pas! Je maakt er snel een origineel cadeau van. Voor de juffen van de peuterspeelzaal maakte ik een keukenschort met onze peuter. Ik kocht het schort bij de Action, ook de cakevormpjes komen daar vandaan.

Onze peuter mocht zelf de tekst voor zijn juffen bedenken. Ik had er voor allebei de juffen en de gastouder een. De teksten zette ik er met textielstift op. Vervolgens mocht hij er zelf op tekenen met de textielstiften. Hij wilde ook per se een huis erop, die moest ik tekenen dus. Vind ik alleen maar leuk die creatieve vrijheid :). En zeker wat betreft de gastouder past het natuurlijk goed.

Bekijk ook: 10 LEUKE DOWNLOADS AFSCHEID CADEAU JUF OF MEESTER

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees vorig bericht:
Kind voorbereiden op de zwangerschap
Kind voorbereiden op de zwangerschap

Ik ben al een tijdje zwanger en mijn buik wordt steeds dikker. Maar ook toen ik nog niet zwanger was...

Sluiten