Leuke familiecamping: Beerze Bulten

Leuke familiecamping: Beerze Bulten

We werden uitgenodigd om een weekend langs te komen op familiecamping Beerze Bulten. We verbleven in een Youpi! Lodge en hadden een heerlijk weekend. 

Beerze Bulten

Beerze Bulten

De Beerze Bulten is een 5-sterren vakantiepark en familiecamping. Dit jaar won het de ANWB Camping van het jaar 2017. Het heeft een binnen- en buitenzwembad, animatie, recreatie, een overdekt speelparadijs, een grote buitenspeeltuin in het water, spa en welness en horeca mogelijkheden.

Youpi! Lodge

Youpi! Lodge

Je kunt een plekje op de camping bemachtigen en je eigen tent meenemen, maar je kunt ook kiezen voor een van de accomodaties. Wij verbleven in de Youpi! Lodge. Dit is wel meer dan glamping! Een prachtige blokhut met douche en wc, keuken met afwasmachine en een prachtige inrichting. Onze peuter ging buiten op zoek naar de reus, want er waren van die grote voetstappen voor de trap.

We vonden het er heerlijk! We zijn ook goed uitgerust wakker geworden in de fijne bedden.

Spelen

Beerze Bulten

Er zijn overal leuke plakken om te spelen. Op de camping heb je allerlei leuke, overzichtelijke speelhoekjes. Maar er is ook het Giga Konijnenveld, het Giga Konijnenhol en natuurlijk het zwembad.

Lees ook: SPEELNATUUR TIENGEMETEN BESTAAT 5 JAAR

Zwembad

Buitenzwembad

Er is een buitenzwembad, maar helaas was het te koud voor ons om daar dat weekend in te gaan. Er is een grote glijbaan en een leuk peuterbadje.

Onze peuter vond het binnenzwembad helemaal fantastisch. Hij wilde tig keer van de grote glijbaan af met zijn papa en heeft heerlijk zelf gespeeld in het peuterbad. Achter het peuterbad staat laag water met daarachter zand om in te spelen. Ik vind het een heel leuk idee, maar het zorgt wel voor zand overal in het water en daar ben ik wat minder fan van.

Giga Konijnenveld

Giga Konijnenveld

Als het nog wat warmer was geweest dat weekend, waren we de hele dag bij het Giga Konijnenveld gebleven denk ik. Wat een fantastisch speelveld voor kinderen! Er is water, allerlei speelhuisjes en loopbruggen om over te klimmen. In het filmpje dat je hierboven vind, zie je goed wat er allemaal te spelen valt op het terrein.

Giga Konijnenhol

Giga Konijnenhol

Als het wat minder weer is, kunnen de kinderen zich goed vermaken in het Giga Konijnenhol. Wat ook fijn is voor de ouders: er staan overal bankjes om op te zitten. En onze peuter durfde goed zelf overal te klimmen, het is heel overzichtelijk.

Lees ook: WEEKEND LANDAL HEIDEHEUVEL

Animatie

Beerze Bulten

Onze peuter heeft genoten van de shows van het animatieteam. Ze hebben een leuke theaterzaal binnen en bij mooi weer draaien het podium zo om naar buiten waar er ook een tribune is. Het is grappig voor kinderen met leuke liedjes en telkens weer een andere show.

We hebben een heerlijk weekend gehad, goed uitgerust en heerlijk gespeeld. 

banner producten