Mega verjaardag winactie

Mega verjaardag winactie

Vandaag ben ik jarig en dit jaar bestaat de site alweer 9 jaar! Daarom een mega winactie met kans op verschillende prijzen. Doe mee door hier (op de site) een felicitatie achter te laten.

Alle verjaardagsprijzen zijn verdeeld, maar niet getreurd! Alleen vandaag (dinsdag 2-2) krijg je 36% korting op alle pakketten uit mijn webshop met de code: NIETMEERJARIG. Dus korting op kleuren op code, het e-book Plannen en tip: het Zilveren weken lespakket voor als we weer naar school gaan. https://jufmaike.nl/winkel/ Dus sla je slag en deel het met je collega’s!

Mega verjaardag winactie

Ik ben vandaag 36 jaar geworden en daar ben ik trots op, altijd fijn dat je ouder mag worden ;). Vandaag sta ik online voor de klas, dus mijn verjaardag heb ik op zondag al fijn met mijn gezin gevierd. Maar vandaag met jullie, want ik heb drie fantastische prijzen voor jullie als je een felicitatie achter laat hier op de site.

Wat zijn de prijzen?

1. Een keer de online cursus Werkdrukverlichting voor leerkrachten

Ik geef een keer de cursus weg ter waarde van €97,-. Lees hier meer informatie over de online cursus.

2. Twee keer het boek Naar school

Je maakt kans op één van de twee exemplaren van het boek Naar school dat ik samen met mijn man schreef, bekijk het hier

3. Drie keer product webshop

Ik geef ook drie producten weg uit de webshop. Je maakt dus kans op één van de drie producten. Dit mag van alles zijn: het e-book Plannen voor leerkrachten, een kleuren op code pakket, een themapakket, alles mag.

Wat moet je doen?

Je zet hieronder (op de site dus) een felicitatie met daarbij wat je het liefste zou winnen. Dat is alles! Succes!