Mijn AliExpress aankopen voor in de klas - deel 2 (handpoppen)

Mijn AliExpress aankopen voor in de klas – deel 2 (handpoppen)

(Door Deveney) Een tijdje geleden plaatste ik mijn eerste blog met mijn aankopen van AliExpress voor in de klas. Deze werd zo goed bekeken dat ik besloot om er nog een blog aan te wijden. Ik heb ondertussen namelijk veel meer besteld. Deze keer heel veel goedkope handpoppen en vingerpoppetjes. Alle linkjes staan vermeld in de blog. Kijk je mee?

Sesamstraat handpop Elmo

Deze leuke Elmo kocht ik voor 8,32 euro. Ook de andere Sesamstraat poppen waren er te koop. Misschien ga ik er nog een Cookie Monster bijkopen!

Dieren handpoppen

Een hele tijd geleden kocht ik de giraf en deze vond ik zo mooi dat ik besloot er ook nog andere dieren bij te bestellen. Ik heb er nog een aap, leeuw en olifant bij besteld. Ze waren slechts 3,11 euro per stuk en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn ontzettend zacht! Ik vind deze handpoppen echt één van mijn leukste aankopen!

Wolf handpop

Deze handpop van een wolf kocht ik voor 2,22 euro. De pop is vrij zacht en ziet er goed uit. Zeker zijn geld waard!

Mijn AliExpress aankopen voor in de klas - deel 2 (handpoppen)

Schaap handpop

Dit schattige schaapje kocht ik voor 2,87 euro. Ik zag dat de prijs van deze handpop inmiddels bijna 10 euro is, maar misschien is deze via een andere verkoper nog voor een fijn prijsje te krijgen!

Handschoen lieveheersbeestje

Deze handschoen met lieveheersbeestje kocht ik voor 3,87 euro. De handschoen zit mij net aan (ik heb wel lange vingers). Ik vond de handpop leuk om te gebruiken bij het thema voorjaar of insecten.

Vingerpoppetjes familie

Deze vingerpoppetjes vond ik heel leuk bij het thema familie. Ik kocht ze voor 1,22 euro een daarvoor krijg je een opa, oma, papa, mama en twee kinderen.

Vingerpoppetjes biggetjes en wolf

Ik weet nog niet zo goed hoe ik deze vingerpoppetjes ga inzetten, maar ik vond ze erg leuk. Voor 2,32 euro kocht ik vier biggetjes, een wolf en drie huisjes. Ik moest meteen denken aan het verhaal van de drie biggetjes. Echter zijn dit er vier!

Lees ook: MIJN ALIEXPRESS AANKOPEN VOOR IN DE KLAS (deel 1)

Let op

  • Prijzen kunnen afwijken, deze veranderen namelijk continu.
  • Bestel voor niet meer dan 22 euro bij dezelfde webshop. Wanneer je voor meer euro’s bestelt, bestaat de kans dat er douanekosten moeten worden betaald.
  • Lees de recensies van de producten, voordat je deze aanschaft.
  • Let op dat er bij sommige verkopers verzendkosten betaald moeten worden.

 

Zelf gebruik ik handpoppen en vingerpoppetjes vooral tijdens reken- en taalactiviteiten. Wanneer zet jij ze in?