AliExpress aankopen voor in de klas

Mijn AliExpress aankopen voor in de klas

(Door Deveney) Ook ik ben eraan begonnen; spulletjes bestellen op de webshop AliExpress. Ik heb er inmiddels al van alles besteld, maar vandaag zal ik laten zien wat ik heb aangeschaft voor in de klas. 

Mijn AliExpress aankopen voor in de klas

Vingerpoppetjes

Vingerpoppetjes dieren

Deze leuke vingerpoppetjes vond ik voor maar 1,86 euro. Je krijgt in totaal 10 stuks leuke gekleurde dieren.

Glow in the dark sterretjes

De kleine glow in the dark sterren kocht ik voor 1,17 euro. Leuk om in hoeken te gebruiken, zoals in een griezelgrot. Ze kunnen echter ook gebruikt worden om telspelletjes mee te doen.

Mooie etui

Voor 1,95 euro kocht ik deze grijze etui van vilt. Hij voelt goed en stevig aan. Hierin bewaar ik een aantal balpennen, gekleurde pennen en een markeerstift, zodat ik deze altijd bij de hand heb en makkelijk mee kan nemen.

Wortel telspel

Voor 3,61 kocht ik deze grappige wortels van vilt. De bovenkant van de wortel moet op de goede onderkant bevestigd worden door de stippen te tellen. Toen ik het spel ontving, was de 6 in spiegelbeeld opgeplakt. Deze heb ik er voorzichtig afgehaald en weer opgeplakt.

Herfstbladeren

Herfstbladeren

Deze herfstbladeren kocht ik om mee te tellen. Een aantal bladeren heb ik gebruikt om getallen op te schrijven en op andere heb ik letters geschreven om in zand na te kunnen schrijven. Natuurlijk passen ze ook op de herfsttafel in de klas! In totaal krijg je 100 stuks voor 1,64 euro.

Engels Gruffalo boek

Tijdens de kinderboekenweek hebben wij gewerkt rondom De Gruffalo. Het Nederlandse boek had ik al en op AliExpress kwam ik de Engelse versie tegen voor zo’n 6 euro. Eenmaal binnen zag ik dat het wel een redelijk oude versie is van het boek en het boek heeft een slappe kaft, maar de prenten en het verhaal zijn hetzelfde als de Nederlandse versie. Ook dit boek is op rijm geschreven. Ik vond het heerlijk om dit boek voor te lezen!

IQ puzzel auto’s

Dit bekende intelligentie spel vond ik voor 3,50 euro. Het spel komt samen met een boekje waarin mogelijke opstellingen staan. Het is de bedoeling om de auto’s zo te schuiven dat de rode auto het veld kan verlaten.

Gekleurde eieren

Deze gekleurde eieren heb ik alvast gekocht voor als het lente wordt. De eieren zijn felgekleurd en kunnen open, waardoor je er wat in kunt stoppen. Je krijgt 12 stuks voor zo’n 1,87 euro.

Tellen en rekenen

Houten telstaafjes

Dit Montessori materiaal kocht ik voor 3,37. De onderdelen zijn kleiner dan ik had verwacht, maar wel stevig.

Dierenpuzzel

Voor 2,92 euro kocht ik dit leuke dierenpuzzeltje. Ideaal voor de jongsten! De voor- en achterkant van de dieren moeten bij elkaar worden gezocht.

Houten Rupsje Nooitgenoeg

Dit rupsje vond ik zo leuk dat ik deze ook moest hebben! Ik denk dat ik hem gewoon ga gebruiken voor op de verteltafel bij het welbekende boek.

Sommenschijven

Deze magnetische schijven vielen ook stukken kleiner uit dan ik had gedacht, maar hiermee kunnen kinderen zelfstandig sommetjes maken. Voor 2,12 euro ontvang je één setje met zes schijfjes.

Tips

  • Prijzen kunnen afwijken, deze veranderen namelijk continu.
  • Bestel voor niet meer dan 22 euro bij dezelfde webshop. Wanneer je voor meer euro’s besteld, bestaat de kans dat er douanekosten moeten worden betaald.
  • Lees de recensies van de producten, voordat je deze aanschaft.

BewarenBewaren