Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Vandaag mag ik een heel mooi boek weggeven: Mijn mooiste voorleesboek van Kikker. Zeven voorleesverhalen over Kikker in een boek: met de lange en korte verhalen. Win een exemplaar!

Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Wie kent lieve allemansvriend Kikker niet? Hier thuis en op school kijken we regelmatig afleveringen van Kikker en zijn vriendjes, het staat zelfs op Netflix.

Zeven fijne verhalen door Max Velthuijs zijn verzameld in dit dikke voorleesboek: Kikker is een held, Kikker is bang, Kikker vindt een schat, Kikker en Eend, Kikker is ziek, Kikker en Varkentje, Kikker pannenkoekenfeest.
Rond de thema’s die Kikker zo geliefd maken: vriendschap, wijze levenslessen, en samen leuke dingen doen!
Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Wat vind ik?

Ik ben dol op Kikker! Het is zo’n lief vriendje, aardig voor iedereen. Het boek heeft mooie sociale levenslessen waar kinderen veel van kunnen leren. De verhalen sluiten vaak aan bij thema’s uit de klas. Thema’s als pesten, maar ook eten , angst en schatgraven.

Ik ben vooral heel blij dat in dit boek allebei de varianten van de verhalen staan. Zowel de lange verhalen, als de korte die normaal in kleine kartonnen boekjes staan.

Onze dochter van één en onze zoon van vijf jaar genieten zo samen van het boek. De ene keer een verhaaltje voor haar, de andere keer voor hem. Ook heel geschikt voor een klas met kinderen met een taalachterstand. De lange verhalen zijn vaak nog best moeilijk, zo kun je ze afwisselen.

Kijk ook eens op de site van Kikker.

Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Win

Je kunt een exemplaar van het boek winnen. Laat hieronder een reactie achter voor wie en waarom. Maandag 1 april (geen grapje) mail ik de winnaar.

mijn mooiste voorleesboek van kikker