Mila's vonk WIN

Mila’s vonk WIN

Onze dochter heeft Mila en ontdekt steeds meer de magie van unicorns zoals zij het zelf zegt ;). Mila’s vonk, waarin een meisje haar verbeeldingskracht volop inzet, moesten we dus wel hebben en jij kunt ook een exemplaar winnen!

Mila’s vonk WIN

Mila kan iets magisch, wat eigenlijk iedereen kan. Mila heeft een vonkje in zich waarmee ze van alles kan bedenken. Met haar verbeeldingskracht maakt ze van alledaagse dingen kleurrijke en fantastische avonturen. Zo is ze een zeemeermin, loopt ze door de jungle en ze bedenkt een megagrote eenhoorn. Kinderen worden gestimuleerd ook hun verbeeldingskracht te gebruiken.

Bekijk het boek hier.

Lisa van Winsen is de auteur en de schrijver van MILA’S VONK. Eerder illustreerde ze onder meer het boek Idje wil niet naar de Kapper (2019) van Michael Middelkoop, dat voortkwam uit het ROSE stories Kinderverhalentraject en momenteel wordt verfilmd. Daarnaast werkte Lisa mee aan het kinderboek De Kikkerbilletjes van de Koning (2018) van Janneke Schotveld en het succesvolle Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen (2021). Lisa is afgestudeerd als illustrator aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Wat vind ik?

Mila die haar verbeeldingskracht gebruikt, dat boek moesten we natuurlijk hebben! De kinderen in het boek zijn wat meer donker van kleur, zodat verschillende kinderen zich er ook in herkennen. Dat is ook een uitgangspunt van ROSE stories, de uitgever. Zij staan voor meer diversiteit en gelijkwaardigheid in de maatschappij. De illustraties zijn zacht en lief, fijn voor peuters en kleuters. Naar aanleiding van dit boek kun je ook creatief aan de slag gaan met de kinderen. Een mooi boek over fantaseren en creatief bezig zijn in je hoofd.

Mila's vonk

Bekijk het boek hier.

Bekijk ook het boek Rocca en de verdwijning.

Er staan affiliate links in dit blog.